Jedyne co mnie cieszy w tej całej pandemii to fakt, że teraz największy rak rynku mieszkaniowego - najem krótkoterminowy z Airbnb i Booking.com dostaje ostro po dupie. To wszystko jeszcze trochę potrwa, ale zapowiada się pęknięcie bańki na rynku nieruchomości i spadek cen wynajmu długoterminowego i wartości nieruchomości.
I drobna uwaga do moderacji - można ten wątek przenieść w jakieś "szlachetniejsze" miejsce? Nie wiem, do "Społeczeństwa" czy coś? Bo jest tak ukryty na samym dole w śmieciowym dziale, że łatwo go ominąć.
EDIT: A, no i zapomniałbym dodać jeszcze o tych wszystkich pazernych kurwiach z UEFA, FIFA czy MKOI, które też na tym wszystkim dostają po dupie, jednocześnie pokazując światu, jakimi pazernymi kurwiami są
I drobna uwaga do moderacji - można ten wątek przenieść w jakieś "szlachetniejsze" miejsce? Nie wiem, do "Społeczeństwa" czy coś? Bo jest tak ukryty na samym dole w śmieciowym dziale, że łatwo go ominąć.
EDIT: A, no i zapomniałbym dodać jeszcze o tych wszystkich pazernych kurwiach z UEFA, FIFA czy MKOI, które też na tym wszystkim dostają po dupie, jednocześnie pokazując światu, jakimi pazernymi kurwiami są
Dopóki rodzimy się i umieramy, póki światło jest w nas, warto się wkurwiać, trzeba się wkurwiać! Wciąż i wciąż od nowa.