Cytat:Im bardziej fakty nie zgadzają się z Twoją teorią tym gorzej dla faktów. W zasadzie już same Włochy żwawo idą po żółtą koszulkę lidera, bo ten chiński dostał wyraźnej zadyszki. A gdyby zsumować całą Europę to hmm...
W ogóle mi nie chodziło o Europę, a Unię Europejską. Dla nierozróżniających pojęć przypominam, że np. Białoruś to też Europa Oczko
Stwierdziłem tylko suchy fakt, że dany ustrój radzi sobie z takim problemem lepiej niż inny. Gdyby chodziło mi tylko o moją dupę to miałbym tego wirusa serdecznie gdzieś, bo jako jednostka szczególnie się go nie boję. Nie chcę go po prostu roznosić, ze względu na swoich bliskich i wszystkich innych.
Fakty są takie, że Chiny najpierw na pełnej kurwie kłamały i represjonowały ludzi, którzy ostrzegali przed wirusem. Władze lokalne lekceważyły problem, nie chciały przyjąć pomocy od USA więc teraz mamy pandemię. Ot taki Czarnobyl v2.0. A jak już w miarę sobie z tym u siebie poradzili, to uderzyli ze swoją propagandą, jak to wszystko im zajebiście sprawnie poszło, a takie kkapy chodzą i to jedzą.
A UE nie ma za dużo do gadania w sprawach działania służby zdrowia w poszczególnych krajach, bo nie ma takich uprawnień.
Dopóki rodzimy się i umieramy, póki światło jest w nas, warto się wkurwiać, trzeba się wkurwiać! Wciąż i wciąż od nowa.