Krak napisał(a):Gawain napisał(a): Ja stawiam, że ten wirus jest po badaniach rozgrywany politycznie. Nawet pisowcy nie są tak głupi, by nie czytać analiz. Ich działania wskazują, że wiedzą jaka jest chujnia, ale najwidoczniej wiedzą też, że wirus jest pokonywalny, zapewne głównie przez temperaturę. Dam sobie rękę uciąć, że mają dostęp do analiz państw UE i taki Borys też miał i se w kulki dlatego leciał. U nas by za to słupki spadły, to włączyli divide et impera i wykorzystali chujnię do jebania w opozycję. Średnio to idzie, ale środki zapobiegawcze plus propaganda plus mała ilość testów dają stabilność sondażową. Stawiam, że ten wirus w kwietniu zacznie zanikać w populacji a szczyt wykrywalności zachorowań przypadnie na maj. A potem w czerwcu skończy się nagle i lipiec będzie czysty. Może jeszcze na jesieni powróci, ale do tego czasu to go najbogatsza część świata oswoi, zamknie w szklanych fiolkach i będzie sprzedawać po 30 baksów.
W tych krajach temperatura nie pomaga, a tak wysokie to możemy mieć dopiero w czerwcu/lipcu:
Australia 2,144
Brazylia 1967
Malezja 1624
Ekwador 1049
Tajlandia 827
Prognozy pogody nam też dobrze nie wróżą:
https://effis.jrc.ec.europa.eu/applicati...-forecast/
Stawiam na spore powiązanie z Chinami i efekt świeżaka tj. przyjezdny wysiada i zaraża kółeczko znajomych i napotkanych. Jednakże oprócz Australii wszędzie jest też wilgotny klimat a to znaczy także, że wirus nie odparowuje dość szybko. Zobaczy się czy będzie tam szedł w górę wskaźnik zachorowań po zaostrzeniu BHP. Myślę, że się wirus tam wykończy. Zdecydowanie szybciej niż u nas.
Żarłak napisał(a):Cytat:Nowym szefem Dolnośląskiego Centrum Transplantacji Komórkowych został w miejsce wybitnego lekarza były pracownik Dróg Krajowych. Inną placówką podległą marszałkowi zarządza związany z PiS magister teologii
/GW
Dociera do was ten absurd?
pieprzeni pisowcy złodzieje o mentalności pezetperowca.
I dlatego to wszystko powinno pierdolnąć a PiS stanąć przed Trybunałem. Problem polega na tym, że się ten absurd podoba wyborcom o tej samej mentalności. Dwóch trzecich narodu nie osądzisz...
Sebastian Flak