To forum używa ciasteczek.
To forum używa ciasteczek do przechowywania informacji o Twoim zalogowaniu jeśli jesteś zarejestrowanym użytkownikiem, albo o ostatniej wizycie jeśli nie jesteś. Ciasteczka są małymi plikami tekstowymi przechowywanymi na Twoim komputerze; ciasteczka ustawiane przez to forum mogą być wykorzystywane wyłącznie przez nie i nie stanowią zagrożenia bezpieczeństwa. Ciasteczka na tym forum śledzą również przeczytane przez Ciebie tematy i kiedy ostatnio je odwiedzałeś/odwiedzałaś. Proszę, potwierdź czy chcesz pozwolić na przechowywanie ciasteczek.

Niezależnie od Twojego wyboru, na Twoim komputerze zostanie ustawione ciasteczko aby nie wyświetlać Ci ponownie tego pytania. Będziesz mógł/mogła zmienić swój wybór w dowolnym momencie używając linka w stopce strony.

Ankieta: Komu zafundowałbyś pomnik?
Nie posiadasz uprawnień, aby oddać głos w tej ankiecie.
Matce Teresie z Kalkuty
60.00%
18 60.00%
Ernesto "Che" Guevarze
40.00%
12 40.00%
Razem 30 głosów 100%
*) odpowiedź wybrana przez Ciebie [Wyniki ankiety]

Ocena wątku:
  • 2 głosów - średnia: 2.5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Komu zafundowałbyś pomnik? Matce Teresie, czy Che Guevarze?
1% z podatku, którego i tak nie mogę wydać na własne potrzeby przeznaczyłabym na pomnik Reksia lub Gargamela z dobranocy bo ich dosyć lubię.  Nie było takiej opcji jak był ten 1%. 

No może dałabym 50 groszy na pomnik Adama i Ewy w Raju i gadającego węża jakby odlewano z brązu lub mosiądzu chociaż jestem niewierząca.
Według legendy Adam i Ewa to mój pradziadek i prababka oraz lubię gadające zwierzęta a w moich czasach są tylko gadające papugi, które gadają bez sensu.
 A Jezus to tylko mój nieślubny przyrodni kuzyn z nieprawego łoża, bo jego ojciec nie jest moim wujkiem i nie ożenił się z moją ciotką.
Przyrodniemu kuzynowi na krzyżu postawiono już bardzo wiele pomników, a on dla mnie niewiele znaczy, natomiast mojej prababce i pradziadkowi chyba nie postawiono jeszcze żadnego pomnika.
Odpowiedz

Wiadomości w tym wątku
RE: Komu zafundowałbyś pomnik? Matce Teresie, czy Che Guevarze? - przez gąska9999 - 31.03.2020, 22:47

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości