Battlecruiser napisał(a): Nie udało się doprowadzić do sytuacji, w której zabrakłoby respiratorów. I byłaby selekcja jak w Auszwitz: ten zasługuje na respirator a ten nie i do piachu z nim. Ale by był wtedy kwik. Reżim nie zapewnił respiratora.Nie wiadomo jeszcze. Bo szczytu epidemii w tym kraju jeszcze nie było. Póki co SARS-CoV-2 trzymany jest w ryzach, ale cały czas może eksplodować. Więc ja bym nie chwalił dnia przed zachodem Słońca. Owszem, będę powtarzał, że szybka reakcja kaczystów na wirusa była jednym z dwóch działań tego rządu, które oceniam pozytywnie. Ale wstrzymajmy się z triumfowaniem.
Cytat:A teraz jestr mniej czy więcej respiratorów niż w 2015 roku?A teraz jest mniej więcej tak samo. Zatem opozycja jest w zasadzie zgodna (bo przecież opozycja reglamentowana w formie Konfederacji się nie liczy), że należy wprowadzić stan wyjątkowy i odłożyć wybory do czasu zakończenia tego stanu.
Cytat:Jakby wprowadził to na następny dzień zaczęłoby się gardłowanie, że Kaczor pogwałcił.Aha. Battlecruiser jako Kwizath Haderach wie, co by było gdyby. I na tej podstawie argumentuje.
Cytat:Najpierw czegoś chcą a potem kwiczą jak zrobisz.Proszę zatem wskazać taką wypowiedź dowolnego polityka opozycji, który stwierdził, że powinno się odwołać wybory na czas nie wiadomo jaki na mocy prywatnej umowy między dwoma Jarkami. Albo przestać kłamać.
Cytat:a Hołownię zrobiłem sam.Wydaje mi się, że jednak uczestniczyła w tym procesie jakaś kobieta.
Pytanie z ciekawości: co to znaczy, że obrazek jest wyjustowany? I dlaczego tak bardzo Ci zależy na tym, żeby justować obrazki?