Problemem Hołowni może być brak wiarygodności. Dla elektoratu biedroniowego jest katolicką konserwą, a dla konserwatywnego - liberałem z TVN, pośmiewiskiem od akcji z płaczem nad konstytucją, mięczakiem. W 2012 roku po odejściu z Newsweeka Tomasz Lis (a za nim Tomasz Najsztub) bardzo brutalnie go potraktowali nie szczędząc mu wymyślnych obelg, zarzutów o dwulicowość, ssanie dwóch piersi, itd. Ciągnie się to za nim do dzisiaj. Środowisko liberalne nadal w pewnej części ma go za piątą kolumnę-Lis do tej pory mu nie zapomniał, a Żakowski kąsa.
Jego wynik będzie (w I turze) zależeć od tego ile faktycznie telewizyjnych, w zasadzie apolitycznych Grażyn realnie pójdzie zagłosować i swoją sympatię przekuje w czyn. Ja sądzę, że niewiele. Trzaskowski na pewno trochę odrobi.
Jego wynik będzie (w I turze) zależeć od tego ile faktycznie telewizyjnych, w zasadzie apolitycznych Grażyn realnie pójdzie zagłosować i swoją sympatię przekuje w czyn. Ja sądzę, że niewiele. Trzaskowski na pewno trochę odrobi.
"Łatwo jest mówić o Polsce trudniej dla niej pracować jeszcze trudniej umierać a najtrudniej cierpieć"
NN
NN