lumberjack napisał(a):Wolisz kogoś kto w czasie kataklizmu będzie robił dziwne biznesy ze znajomymi, wykorzysta go do wsadzania na stołki swoich kolesi a jak się ludzie wkurzą to dosypie socjalu. W obecnej sytuacji pozostanie w domu to głos na Dudę. Ja wiem, że Trzaskowski jest jaki jest ale traktuję go jak kogoś kto będzie w stanie zablokować najgorsze zapędy PISu.kmat napisał(a): A druga tura?
No jakby był Kosiniak, to KosiniakWiadomo, że on też ma trochę za uszami, ale w porównaniu z Dudą czy Trzaskowskim to on jest dla mnie rzeczywiście najmniejszym złem.
A gdybym miał wybierać między Dudą a Trzaskowskim, to chyba nie pójdę głosować. Już w ostatnich wyborach oddałem głos na PO i się chujowo z tym czułem. Nie lubię PiSu, ale Platformą też się brzydzę i nie chciałbym przyłożyć ręki do wyboru kogoś kto se weźmie L4 kiedy Polskę będzie kataklizm albo jakiś inny szlag trafił
"Wkrótce Europa przekona się, i to boleśnie, co to są polskie fobie, psychozy oraz historyczne bóle fantomowe"

Wiadomo, że on też ma trochę za uszami, ale w porównaniu z Dudą czy Trzaskowskim to on jest dla mnie rzeczywiście najmniejszym złem.