No ta druga parodia jest bardzo dobra.
Dla Razemitów? Myślę, że niewielu się skusi na kogoś innego od Biedronia i nie pójdą głosować albo zrobią to z wielkim poczuciem winy i wstrętem. Ale to jest góra 300 tys. głosów. Najważniejsze jest przejęcie osób niegłosujących. Dla nich prawie każdy może być lepszy od Dudy.
No dobra. Pojutrze pierwsze starcie, a stawką jest przyspieszona emerytura dla A.Dudy.

Szczelamy?
A.D. 39%
R.T. 32,5%
S.H. 11%
W.K.K. 5%
ten tam 7%
R.B. 4,5%
Inni 1%
Druga tura:
A.D. 48,5%
elekt:
51,5%
frekwencja min. 63%
kmat napisał(a):Żarłak napisał(a): Przejął góra połowę, może mniej. Ostatecznie R.T. przejął większość przepływów. Więc S.H. musiałby jeszcze te 3 p.p. wziąć, bo to ok. 0,5 mln głosów.Pytanie, czy SH zakończył przejmowanie, czy też Trzaskowski przejął pałeczkę w trakcie procesu. Ja myślę, że drugie. A kto wie, czy SH nie urwałby więcej. Nie jest tak ostentacyjnie liberalny i dla takich Razemitów mógłby być bardziej strawny.
Dla Razemitów? Myślę, że niewielu się skusi na kogoś innego od Biedronia i nie pójdą głosować albo zrobią to z wielkim poczuciem winy i wstrętem. Ale to jest góra 300 tys. głosów. Najważniejsze jest przejęcie osób niegłosujących. Dla nich prawie każdy może być lepszy od Dudy.
No dobra. Pojutrze pierwsze starcie, a stawką jest przyspieszona emerytura dla A.Dudy.

Szczelamy?
A.D. 39%
R.T. 32,5%
S.H. 11%
W.K.K. 5%
ten tam 7%
R.B. 4,5%
Inni 1%
Druga tura:
A.D. 48,5%
elekt:
51,5%
frekwencja min. 63%
The Phillrond napisał(a):(...)W moim umyśle nadczłowiekiem jawi się ten, kogo nie gnębi strach przed nieuniknionym i kto dąży do harmonijnego rozwoju ze świadomością stanu rzeczy
“What warrior is it?”
“A lost soul who has finished his battles somewhere on this planet. A pitiful soul who could not find his way to the lofty realm where the Great Spirit awaits us all.”
.