Poligon. napisał(a): Wirus jest bardzo lekki i może utrzymywać się w powietrzu całymi godzinami. Noszenie zwykłych, bawełnianych maseczek nic tu nie pomoże.Ale Ci przecież piszą wszyscy, że maseczki (zwykłe, nie te przeciwwirusowe) nosimy po to, żeby chronić innych w wypadku gdy sami jesteśmy zarażeni (nosimy je także po to, żeby inni nosili). Ale Ty w ogóle nie czytasz, co inni piszą, tylko powtarzasz swoje mądrości z ruskiego zakątka youtube’a.
Cytat:Ten szeroko rozprzestrzeniony przez rządy przymus, ma tylko sprawiać złudzenie, że włodarze dbają o nas i głęboko zależy im na naszym zdrowiu i życiu.Jest to w ogóle nieistotne, czy intencje włodarzy są czyste, czy są nieczyste. Owym włodarzom zależy na tym, żeby nie było nowej fali i to jest istotne.
Tymczasem rządy traktują nas jak bydło hodowlane, którego kondycja jest ważna tylko w kontekście ich własnego przetrwania.
Z drugiej strony muszę Ci podziękować. Ostatnio na skutek napływu hektolitrów pomyj z prawackiej części Internetu zacząłem odczuwać, że staję się lewakiem. A Ty mnie właśnie z tego wyleczyłeś. Dzięki pisanym przez Ciebie bredniom mogę powrócić na zdrowe, symetrystyczne pozycje i przekonanie, że szurstwo, pseudonauka i pogarda dla ludzkiego życia nie mają tak naprawdę opcji politycznej.