żeniec napisał(a):Czemu każdy akapit zaczynasz od zmiany koloru i rozmiaru czcionki?
Bo chciałem podkreślić najistotniejsze-moim zdaniem-rzeczy.
żeniec napisał(a):Symetryzm tutaj nie działa. Przewały PiSu są gorsze, głupsze i bardziej bezczelne.
Dla mnie nie ma znaczenia czy rąbie mnie koleś w białych rękawiczkach czy nieheblowaną nogą od stołu. Liczy się zasada, że są oszustami i karierowiczami. Mam już trochę lat i pamiętam rząd Bieleckiego (KLD), rząd SLD-PSL z panem Waldkiem, czasy PC i palenie kukły Walesy, rządy AWS z Jerzym Buzkiem na czele (gdzie jest teraz Buzek? Oczywiście w Europarlamencie z ramienia PO, Krzaklewski tez siedzi w Brukseli). A najśmieszniejsze było to, że rząd Buzka zmusił ludzi do OFE, po czym po latach PO do spółki z PiS rozkradło fundusz do reszty.
Miller też miał swoją klikę
i wchodził w dupę Kościołowi katolickiemu bez mydła - szczególnie przed referendum akcesyjnym w 2003. Gdzie jest teraz Miller? Siedzi w Europarlamencie i zbiera na emeryturę w ojro.
Wyborcy wybierający wciąż tych samych złodziei i niekompetentnych ludzi nie są ich ofiarami. Są ich wspólnikami.
Diejenigen, die entscheiden, sind nicht gewählt, und diejenigen, die gewählt werden, haben nichts zu entscheiden - Horst Seehofer, CSU.