https://wtv.pl/syn-jacka-kurskiego-21072...law-kurski
Kolejny kwiatek. Ciekawi mnie czy to o faktycznie prawda. Z jednej strony to bardzo prawdopodobne. Syn szychy jest kryty. Nikt nie przykłada się do śledztwa, kilka lat temu proceder zanikł więc śladów nie ma, jest słowo przeciw słowu. Z drugiej strony zaś dziewczyna sama przyznaje, że ma problemy ze sobą a argumenty:
Są baaardzo obrazowe. Idealne aby narobić szumu. Była Jolka Anżejowa, zginęła śmiercią tweetową to powstaje pytanie czy aby to nie jest powrót ulubionego motywu seksualnego. Ciężko tutaj cokolwiek wyrokować, bo jednak ofiarze się współczuje.
Cytat:Syn Jacka Kurskiego miał wykorzystywać pochodzącą z Trójmiasta Magdę Nowakowską, odkąd ta skończyła 9 lat, donosi "Gazeta Wyborcza". Rodzice dziewczyny latami spędzali wspólne wakacje z rodziną polityka Prawa i Sprawiedliwości. "W jednym ze wspomnień widzę słońce wpadające do pokoju na poddaszu i jego, jak mnie gwałci analnie".
Kolejny kwiatek. Ciekawi mnie czy to o faktycznie prawda. Z jednej strony to bardzo prawdopodobne. Syn szychy jest kryty. Nikt nie przykłada się do śledztwa, kilka lat temu proceder zanikł więc śladów nie ma, jest słowo przeciw słowu. Z drugiej strony zaś dziewczyna sama przyznaje, że ma problemy ze sobą a argumenty:
Cytat:W trakcie powtarzających się cyklicznie wspólnych urlopów Magda i o osiem lat starszy od niej Zdzisław Antoni, syn Jacka Kurskiego, często spędzali czas sam na sam w urządzonym na piętrze pokoju. Rodzice dzieci mieli być przekonani, że ci grają w planszówki. Zdzisław zamykał jednak drzwi od środka. – W jednym ze wspomnień widzę słońce wpadające do pokoju na poddaszu i jego, jak mnie gwałci analnie. Miałam wtedy fioletową spódniczkę. Rodzice mnie tak ubierali. On podciągał materiał, zdejmował ze mnie majtki i mnie penetrował. Wkładał członka w każdą dziurę: w pupę, w pochwę, w usta – mówi "GW" 20-latka. To się powtarzało raz za razem, aż się nasycił. Leżałam sparaliżowana – wyznaje, dodając, że syn Kurskiego mógł brać ją "jak lalę z sex-shopu".
Są baaardzo obrazowe. Idealne aby narobić szumu. Była Jolka Anżejowa, zginęła śmiercią tweetową to powstaje pytanie czy aby to nie jest powrót ulubionego motywu seksualnego. Ciężko tutaj cokolwiek wyrokować, bo jednak ofiarze się współczuje.
Sebastian Flak