15.08.2020, 14:08
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 15.08.2020, 14:30 przez DziadBorowy.)
LOL - ale odjazd. Nie wiem do czego chciałeś tym filmikiem przekonać, ale najprędzej chyba do tego, że z antykowidowców robi się coraz bardziej oderwana od rzeczywistości aspołeczna sekta.
Myślałem, że pierwszy szur rzeczpospolitej pan Braun będzie bronił LGTB jak o tym szczuciu mówił a tu o maseczki chodzi
Straszliwy, nieludzki reżim znęca się nad narodem bo każe na te 15 minut zakupów w sklepie maseczkę na twarz założyć. To jeszcze gorsze od zakazu darcia ryja po 22, konieczności zatrzymywania się na czerwonym świetle i potencjalnych kar za sranie na środku ulicy. Biedne prześladowane janusze-nosacze w sklepach, którym podpuszczona przez zły reżim tłuszcza śmie zwracać uwagę jak prawidłowo powinni w zatłoczonych miejscach twarz zasłaniać.
Swoją drogą fascynuje mnie, że eksperci, lekarze, naukowcy swoje (nie jest prawdą, że nie ma badań potwierdzających skuteczność maseczek bo takie badania są i z każdym dniem ich przybywa) a rozmaici antykowidowcy z głową tak otwartą na alternatywne teorie, że aż gdzieś mózg od tej otwartości im wypadł i tak uwierzą gościowi od intronizacji Jezusa Chrystusa na króla Polski.
Myślałem, że pierwszy szur rzeczpospolitej pan Braun będzie bronił LGTB jak o tym szczuciu mówił a tu o maseczki chodzi
Straszliwy, nieludzki reżim znęca się nad narodem bo każe na te 15 minut zakupów w sklepie maseczkę na twarz założyć. To jeszcze gorsze od zakazu darcia ryja po 22, konieczności zatrzymywania się na czerwonym świetle i potencjalnych kar za sranie na środku ulicy. Biedne prześladowane janusze-nosacze w sklepach, którym podpuszczona przez zły reżim tłuszcza śmie zwracać uwagę jak prawidłowo powinni w zatłoczonych miejscach twarz zasłaniać. Swoją drogą fascynuje mnie, że eksperci, lekarze, naukowcy swoje (nie jest prawdą, że nie ma badań potwierdzających skuteczność maseczek bo takie badania są i z każdym dniem ich przybywa) a rozmaici antykowidowcy z głową tak otwartą na alternatywne teorie, że aż gdzieś mózg od tej otwartości im wypadł i tak uwierzą gościowi od intronizacji Jezusa Chrystusa na króla Polski.
"Wkrótce Europa przekona się, i to boleśnie, co to są polskie fobie, psychozy oraz historyczne bóle fantomowe"