Cytat:Działają już rok a to znaczy, że z czegoś jednak żyli. W końcu "kolektyw" powietrzem się nie odżywia, ulotek nie wyczarowuje...
No działają, i co, ty na forum działasz od 7 lat i masz moda, a jakoś nie widziałem, żebyś tu się nam rozliczał, z czego żyjesz
Cytat:Zbiórka to efekt reklamy jaką sobie kolektyw zrobił podnosząc lamenty, że im państwo policyjne skarpet nie pozwala zakładać.
Bez Ziobry i reszty prawicowych zamordystów, tyle kasy by im się nie udało zebrać.
Cytat:Swoją drogą to lewica miała ból dupy z powodu finansów Bosaka, czemu teraz role nie miały by się odwrócić?
A Margot startuje na prezydenta?
Cytat:A poważnie, to przecież gołym okiem widać, że tu chodzi tylko o ciągnięcie hajsu. Ciekawi mnie co się stanie gdy p te same metody sięgną populiści spod znaku brunatnej gwiazdy. Każda akcja wywołuje reakcję, wystarczy, że się pokaże cwaniak w garniaku, który będzie głosił odwrotne hasła i zacznie organizować zbiórki na "prawników, dzikie akcje i wlepy", bo coś czuję, że życie ze zwalczania wroga to będzie intratny biznes...
No tak, jak zwykle zamordystycznej prawicy przeszkadza, jak ludzie wydają swoje pieniądze. A strona brunatna już jakieś 10 lat z hakiem zbiera hajsy np. na Marsz Niepodległości. A poza tym widocznie nie mają większych potrzeb, rząd ich najwyraźniej dofinansowuje wystarczająco

Cytat:Na to się nie zanosi. Margot jest bardzo agresywna, ma na koncie pobicie i ciekawe czy nie dojdzie znieważanie funkcjonariuszy na służbie. Nie wiem czy Strasburg by pomógł...
No jakby Ci pod chatą stała ciężarówka z nagłośnieniem głosząca, że ty i twoi znajomi lubicie jebać dzieci, to jestem ciekaw jak bardzo agresywny byś był. Plus pytanko, ile ta ofiara pobicia spędziła dni w szpitalu?
Dopóki rodzimy się i umieramy, póki światło jest w nas, warto się wkurwiać, trzeba się wkurwiać! Wciąż i wciąż od nowa.