cobras napisał(a): Bez Ziobry i reszty prawicowych zamordystów, tyle kasy by im się nie udało zebrać.
Fakt. Bez tej jebniętej walki ideowej i pierdolenia dla samego pierdolenia nikt nigdy by nawet o nich nie usłyszał.
Cytat:A Margot startuje na prezydenta?
A tego to nie wiem. Wiem, że tak jak i Bosak jest osobą publiczną to i nie ma się co dziwić, że są ataki odnośnie posiadanej kasy.
Cytat:No tak, jak zwykle zamordystycznej prawicy przeszkadza, jak ludzie wydają swoje pieniądze. A strona brunatna już jakieś 10 lat z hakiem zbiera hajsy np. na Marsz Niepodległości. A poza tym widocznie nie mają większych potrzeb, rząd ich najwyraźniej dofinansowuje wystarczająco
No i o tym piszę. Będzie wojenka i nic tylko popcorn kupić i oglądać jak frajerzy cwaniaków finansują. Oczywiście, żadnego realnego zwalczania się nie będzie. Będą medialne przepychanki, jakieś cyrki i przez następne lata donkiszoteria czerwono-brązowo będzie se żyła ze "zwalczania"...
Cytat:No jakby Ci pod chatą stała ciężarówka z nagłośnieniem głosząca, że ty i twoi znajomi lubicie jebać dzieci, to jestem ciekaw jak bardzo agresywny byś był.
Pewnie, że bardzo. Tyle tylko, że to ja byłbym sprite. Najlogiczniejszą odpowiedź zrobił ten jutuber i coś w ten deseń pewnie bym zorganizował.
Cytat:Plus pytanko, ile ta ofiara pobicia spędziła dni w szpitalu?
Pewnie niewiele o ile w ogóle. Najlepsze jest to, że mimo to już i tak tą kartą będą grać.
Sebastian Flak