Sofeicz napisał(a): A tak na poważnie, to nie da się uciec od tego, co niektórym ludziom siedzi w głowach.
Administracyjne ucinanie tematu prowadzi donikąd.
Jeśli tylko zauważysz, że ktoś tutaj prowadzi jakiś temat, to daj mi znać. Myślałem, że forum dyskusyjne nie jest panelem do wklejania. Przypomnę w tym miejscu, że udzieliłem najbardziej obszernej repliki na pierwszy post. I co? I jajco.
Query napisał(a): Popieram. Poza tym, dobrze jest mieć gdzieś takie kontrowersyjne/niepotwierdzone/nietypowe opinie, chociażby dla potomności, jak kiedyś było zabawnie, jakie były argumenty (bez względu na ich siłę). Ostatecznie te listy to dobry "manekin" do ćwiczenia pisania kontrargumentów (od czegoś trzeba zacząć, a to jest dosyć niski poziom trudności, zatem ja skorzystam).
Nie przeszkadzaj sobie. Na poprzedniej stronie znajdziesz moją skromną listę 15 kontrargumentów, możesz albo uzupełnić, albo zacząć od 16. Ja tam sobie daruję, gdyż reakcja była zerowa*, ale może tobie starczy zaparcia.
(*poza kolejnymi copy-paste-ami, ale właśnie to irytuje)
Wszystko ma swój czas
i jest wyznaczona godzina
na wszystkie sprawy pod niebem
Koh 3:1-8 (edycje własne)
i jest wyznaczona godzina
na wszystkie sprawy pod niebem
Spoiler!

, jakie były argumenty (bez względu na ich siłę). Ostatecznie te listy to dobry "manekin" do ćwiczenia pisania kontrargumentów (od czegoś trzeba zacząć, a to jest dosyć niski poziom trudności, zatem ja skorzystam).