Dobry wywiad z Mentzenem na temat ostatnich poczynań PiSu; o podatkach i fermach norek.
Gawain napisał(a): A ja myślę, że Zero się sra przed wyborami i już wie, że Kaczor będzie do nich dążył. W końcu bez poparcia Prezesa jest to mniej niż Zero. Nawet jakby stał się cud i go sam Ojciec Dyrektor olejami namaścił to i tak samodzielnie progu nie przebije. A nie namaści. PiS już wie, że albo teraz zdobędzie władzę samodzielną, albo za rok nie będzie co zbierać jak recesja i inflacja wytłumaczą debilom, że nie ma darmowych obiadów. Dziś nawet jak przegrają i to z kretesem, (a na to się nie zanosi), to kto inny będzie musiał po nich sprzątać a Prezes zostanie Edwardem II Wspaniałym, który co prawda kradł, ale się dzielił!
Pomijając to, że wszyscy politycy PiSu to chuje, to jednak spośród nich wolę już tego Kaczyńskiego niż Ziobrę. Ziobro wydaje mi się strasznie narwany. Jakby wygrał z Kaczyńskim, to byłoby chyba jeszcze gorzej niż jest.
---
Najpewniejszą oznaką pogodnej duszy jest zdolność śmiania się z samego siebie. Większości ludzi taki śmiech sprawia ból.
Nietzsche
Nietzsche
---
Polska trwa i trwa mać
Polska trwa i trwa mać