22.10.2020, 22:00
Prof. Kuna prezentuje taką postawę jaką powinien prezentować normalny rząd. Informować i dyskutować otwarcie, tłumaczyć dlaczego A, dlaczego B. Itd.
PiS reżim z premedytacją tak nie postępuje.
Słyszałem w radiu kilka wypowiedzi. Uwiąd umysłowy jaki prezentują to mało powiedziane. Jednak, :-) istotne jest to, że to PiS jest odpowiedzialny za zarządzanie. To PiS wypowiedział wojnę obywatelom. I to posłowie i posłanki PiS, których z radia słyszałem składali premierowi laurki jaki to on jest wspaniały i jak genialnie walczy z kryzysem. Niech spierdalają palanci.
PiS reżim z premedytacją tak nie postępuje.
(21.10.2020, 21:01)lumberjack napisał(a): Tak, ale nie zapominaj o reszcie wesołej ferajny. Oglądałem na Polsat News debatę; był reprezentant PiSu, PO, Konfederacji i Lewicy - wszyscy zajęci tylko tym kto winny obecnego stanu rzeczy, każdy na każdego zganiał winę i jedyną osobą, która chciała sensownie i konstruktywnie gadać była jakaś pacjentka z Lewicy.
Słyszałem w radiu kilka wypowiedzi. Uwiąd umysłowy jaki prezentują to mało powiedziane. Jednak, :-) istotne jest to, że to PiS jest odpowiedzialny za zarządzanie. To PiS wypowiedział wojnę obywatelom. I to posłowie i posłanki PiS, których z radia słyszałem składali premierowi laurki jaki to on jest wspaniały i jak genialnie walczy z kryzysem. Niech spierdalają palanci.
The Phillrond napisał(a):(...)W moim umyśle nadczłowiekiem jawi się ten, kogo nie gnębi strach przed nieuniknionym i kto dąży do harmonijnego rozwoju ze świadomością stanu rzeczy
“What warrior is it?”
“A lost soul who has finished his battles somewhere on this planet. A pitiful soul who could not find his way to the lofty realm where the Great Spirit awaits us all.”
.