To forum używa ciasteczek.
To forum używa ciasteczek do przechowywania informacji o Twoim zalogowaniu jeśli jesteś zarejestrowanym użytkownikiem, albo o ostatniej wizycie jeśli nie jesteś. Ciasteczka są małymi plikami tekstowymi przechowywanymi na Twoim komputerze; ciasteczka ustawiane przez to forum mogą być wykorzystywane wyłącznie przez nie i nie stanowią zagrożenia bezpieczeństwa. Ciasteczka na tym forum śledzą również przeczytane przez Ciebie tematy i kiedy ostatnio je odwiedzałeś/odwiedzałaś. Proszę, potwierdź czy chcesz pozwolić na przechowywanie ciasteczek.

Niezależnie od Twojego wyboru, na Twoim komputerze zostanie ustawione ciasteczko aby nie wyświetlać Ci ponownie tego pytania. Będziesz mógł/mogła zmienić swój wybór w dowolnym momencie używając linka w stopce strony.

Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Dlaczego Hitler napadl na ZSSR gdy wojna z Anglia byla jeszcze w toku?
Od kiedy to na minusa odpowiada się w wątku? Zresztą, nie cytujesz minusy tylko fragment postu dotyczący prawicowośći onych

dammy napisał(a):Uważałem dotychczas, że jak dyskutujemy nawet ostro ze sobą to robimy to normalnie na forum
Być może wy się ekscytujecie tym dyskusjami, ja nie żywię do was ani tego co piszecie żadnych emocji
dammy napisał(a):Nie pisz takich rzeczy.
Wolność słowa

dammy napisał(a):W St. Zjedn. czy Australii nie było partii prawicowych? Albo w Wlk. Brytanii? Czy w innych krajach protestanckich?
Ano nie było. Tak sobie myślę, i uważam że śmierć ideowej prawicy zaczęła się w latach 70/80'tych XIX wieku. By ostatecznie paść w latach 60/70'tych XX wieku. Ale padła w innym miejscu od tych co wymieniasz
Odpowiedz

Wiadomości w tym wątku
RE: Dlaczego Hitler napadl na ZSSR gdy wojna z Anglia byla jeszcze w toku? - przez InspektorGadżet - 23.10.2020, 20:09

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości