ZaKotem napisał(a):Adeptus napisał(a): No ale przecież właśnie tego najwyraźniej oczekujesz od narodowców, którzy mają ignorować to, że się ich obrzuca butelkami.Zapewniam, że narodowcy nie robią niczego, czego bym od nich nie oczekiwałDokładnie tego po nich oczekuję, że "bronić" się dzielnie potrafią tylko przed pokojowymi marszami, których trasę znają i mogą je z przygotowaniem zaatakować bez ryzyka, że ktoś im, uchowaj Boże, odda. A kiedy mają do czynienia z autentycznie agresywnym przeciwnikiem w postaci strrrasznych nastolatek, to potrafią tylko jak ostatnie cioty popiskiwać "o jejku, jej, do jasnej stokrotki, jak to jest, że petardy lecą w naszą stronę, to nie fair!"
To samo zauważyłem lecz co innego nie daje mi spokoju... Jak to jest do ciasnej Anielki, że ktokolwiek z narodowców uwierzył Kaczorowi w tą narrację? Wiem, że logiki i spójności nie należy się spodziewać, ale posłuchanie wezwania Prezesa to już taka abstrakcja, że szok. Większość kiboli nawet sra na PiS, bo im nie w smak partyjne rozgrywki płodami. A część narodowców i to jakaś medialnie zauważalna chwyciła te brednie.
cobras napisał(a): Gnom znowu przemówił - https://streamable.com/4cvdg1 i po raz kolejny udowodnił, jak bardzo jest odklejony od rzeczywistości, Kogo niby w tej chwili obchodzi Nowak?
Albo odklejony, albo rzuca betonowi wytłumaczenia, które mają powtarzać.
DziadBorowy napisał(a):cobras napisał(a): Gnom znowu przemówił - https://streamable.com/4cvdg1 i po raz kolejny udowodnił, jak bardzo jest odklejony od rzeczywistości, Kogo niby w tej chwili obchodzi Nowak?
Gość albo oszalał, albo jest tak zdesperowany, Żałosny się po prostu robi,
Albo cwany. Toż sporo ludzi jednak go jeszcze popiera i właśnie dostali argumenty do tłumaczenia sobie i innym o co biega. Jednym zdaniem zrobił z PO złodziei, morderców i obrońców stołków. Czyli zastosował stary, dobry trick z odwracaniem kota ogonem i zganianiem na innych aby przykryć własne przewiny. I mnie zastanawia czy on jest, aż tak cwany, czy ma aż tak wiele szczęścia. Bo logicznie rzez ujmując, dzięki tym zachowaniom może dostać immunitet w postaci niepoczytalności, jakby coś poszło nie tak.
Sebastian Flak

Dokładnie tego po nich oczekuję, że "bronić" się dzielnie potrafią tylko przed pokojowymi marszami, których trasę znają i mogą je z przygotowaniem zaatakować bez ryzyka, że ktoś im, uchowaj Boże, odda. A kiedy mają do czynienia z autentycznie agresywnym przeciwnikiem w postaci strrrasznych nastolatek, to potrafią tylko jak ostatnie cioty popiskiwać "o jejku, jej, do jasnej stokrotki, jak to jest, że petardy lecą w naszą stronę, to nie fair!"