kmat napisał(a): Ja myślę że to typowy dla prawdziwków narcyz-onanista. Poglądy mógłby mieć dowolnie głupie, byleby były jedynie słuszne i dawały poczucie własnej zajebistości. Przydarzyły się akurat takie, co w tym kraju oznacza pójście po linii najmniejszego oporu. A akcja z wizytą u babci wskazuje, że chłop ma podejście, że reguły są dla chamów, a wyjątki dla panów. Nie zdziwię się, jeśli odwali podobny skandal seksualny jak pięta, bo VI przykazanie to notorycznie słaby punkt takich buców.
E tam. Toż to miernota na spalenie na stos wydana. Zauważ co robi PiS. Schowali Jarka, tak jak Schetynę, bo go ludzie nienawidzili. Jarek wypełzł. Grali na organach narodowych, ale... zrobili Koronę Królów, żeby coś tam ocieplać. Wychodzili do ludu z Żenkiem na viołdi i Sławomirem na Sylwestra oraz Cyganeczką na Eurowizję czyli z nieszkodliwym kontentem z Rancza, teraz wychodzą z koronką do miłosierdzia. Pierdolił nawet Sputnik o Rzeczpospolitej i Trójmorzach i coś tam było o tolerancji, a teraz po elgiebetach czyli z 1-3% populacji poszli wojować z 50%. Był scentralizowany spokój i 40% w sondażach, jest pierdolnik i topniejące 20%... No ja może jestem głupi, ale na moje oko to PiS chce władzę stracić. Albo raczej wyjebać ekstremistów, położyć ich głowy na pieńki i włączyć mechanizm doktora Gillotine'a, zmienić brand, oddać ten syf i powrócić jak Gandalf po walce z Balrogiem. Innych logicznych przesłanek nie widzę. Czarnek to trybik, którego chętnie się pozbędą. W imię większego dobra.
Sebastian Flak