Adeptus,
Pytam, gdyż jak wyobrażasz sobie ów sojusz państw będący alternatywą dla Unii i skierowany przeciwko Rosji, wraz z Orbanem Wiktorem, największym sojusznikiem Putina w naszej części Europy?
Ciekawi mnie też czy rozumiesz, że siła oddziaływania Polski na otoczenie jest wprost proporcjonalna do jej znaczenia w Unii i za tej władzy osiągnęła alarmująco niski poziom.
Cytat:Stworzenie sojuszu państw, które mogłyby obronić swoje interesy przed dominacją tak Niemiec, jak i Rosji, a zwłaszcza tych dwóch państw współpracujących ze sobą.
Cytat:Poprzez stworzenie osi Półnoć-Południe będącej alternatywą dla osi Zachód-Wschód (Niemcy-Rosja).Ponieważ z wiekiem moja cierpliwość i wyrozumiałość znacząco się zmniejszają poproszę o odpowiedź, czy naprawdę wierzysz w idiotyzmy, które wypisujesz, czy to tylko młodzieńcza przekora, a może jeszcze coś gorszego?
Pytam, gdyż jak wyobrażasz sobie ów sojusz państw będący alternatywą dla Unii i skierowany przeciwko Rosji, wraz z Orbanem Wiktorem, największym sojusznikiem Putina w naszej części Europy?
Ciekawi mnie też czy rozumiesz, że siła oddziaływania Polski na otoczenie jest wprost proporcjonalna do jej znaczenia w Unii i za tej władzy osiągnęła alarmująco niski poziom.