Adam M
Adamie, pytasz jak dziecko. Jakim prawem, prawem silniejszego, czyli jak to się kiedyś mówiło - kaduka.
I dlatego społeczeństwo było zmuszone wychodzić protestować na ulice w czasie pandemii.
Na pocieszenie powiem Ci, że to już długo nie potrwa - za dekadę, dwie, ten problem przestanie zaprzątać naszą uwagę. Mówię to sobie za każdym razem gdy kolejny ideologiczny pomysł prawej strony podnosi mi ciśnienie.
Iselin,
Adamie, pytasz jak dziecko. Jakim prawem, prawem silniejszego, czyli jak to się kiedyś mówiło - kaduka.
I dlatego społeczeństwo było zmuszone wychodzić protestować na ulice w czasie pandemii.
Na pocieszenie powiem Ci, że to już długo nie potrwa - za dekadę, dwie, ten problem przestanie zaprzątać naszą uwagę. Mówię to sobie za każdym razem gdy kolejny ideologiczny pomysł prawej strony podnosi mi ciśnienie.
Iselin,
Cytat:Odpowiedziałam na to wcześniej. Dyskusja z ludźmi cytującymi wybiórczo na ogół jest stratą czasu.zacytowałem Twoją wypowiedź precyzyjnie co do przecinka. Z drugą częścią wypowiedzi zgadzam się w całej rozciągłości - forum ateista, reprezentujące stanowisko strony kościelnej, miejscem do wolnej wymiany poglądów na pewno nie jest. Pamiętasz, jak to dawniej wyglądało i dostrzegasz różnicę?