Sailor moon był moim pierwszym kontaktem z anime. Kiedy to zobaczyłem to stwierdziłem, że fabuła była do kitu, realizm do kitu, a postacie zbyt filozowały. Jedna rzecz natomiast trzymała mnie przy tym serialu i była sto razy lepsza niż w innech filmach animowanych, szczególnie naszych, a były to atrakcyjne laski. Niestety to nie był serial dla dorosłych. Z każdym nowym odcinkiem miałem nadzieję że pokażą je nago a tu klops. Dopiero dzięki odpowiednim stronom internetowym mogłem w pełni cieszyć się sailor moonem
. Teraz oglądam tylko seriale hentai i ecchi.
Co do fabuły to zawsze kiedy widzę jakiś magiczny świat z wróżkami i elfami to marzy mi się żeby wjechały tam radzieckie czołgi i myśliwce, podbiły wszystko a na koniec żeby zatrudnili elfice i wróżki w naszych agencjach towarzyskich :twisted: .
. Teraz oglądam tylko seriale hentai i ecchi.Co do fabuły to zawsze kiedy widzę jakiś magiczny świat z wróżkami i elfami to marzy mi się żeby wjechały tam radzieckie czołgi i myśliwce, podbiły wszystko a na koniec żeby zatrudnili elfice i wróżki w naszych agencjach towarzyskich :twisted: .
Jestem maszyną, więc prędzej czy później będzie mnie można dowolnie modyfikować.
W prawdziwym świecie nie wygrywa dobro czy zło, w prawdziwym świecie wygrywają czołgi i samoloty.
W prawdziwym świecie nie wygrywa dobro czy zło, w prawdziwym świecie wygrywają czołgi i samoloty.