Baptiste napisał(a): Ważne kim jest Jerry.Nie wiem, kim dla Ciebie ważne kim jest Jerry, skoro nawet nie podałeś wypowiedzi Jerrego, tylko jakiegoś gościa, który podobno spotkał Jerrego, podobno go o coś zapytał, a Jerry podobno coś tam krzyknął i uciekł. Nie jesteś przecież upośledzony i wiesz, że taki tweet niczego nie dowodzi, zatem pokazałeś tylko swoją symetrystyczną desperację.
Cytat:zamiast wyrazić dezaprobatę w stosunku do podpalaczy Portland wolał ordynarnie rżnąć głupa, że ich nie ma.Zakładając na chwilę, że tweet jest prawdziwy, nie został zapytany o podpalaczy Portland, tylko o antifiarskich podpalaczy Portland.
Cytat:Takie, które będą wykazywały wyraźną obecność ideii nazistowskiej w mainstreamie.Jakie by Cię przekonały? Takie, które by Cię przekonały. Czyli żadne by Cię nie przekonały i po co udajesz, że takie dowody w ogóle mogłyby być dostarczone.
Cytat:napisz coś o skali zjawiska, myśliwych i ofiarach.Skala na szczęście nie jest duża. Uważasz jednak, że społeczeństwo będzie czekać, aż zaczniecie ludzi gazować?
Cytat:I po co próbujesz sugerować, że ta dygresja stanowiła podstawę do mówienia o samoobronie?To po co była ta dygresja? Dygresja była zatem z dupy, a moim grzechem było potraktowanie Twoich słów jako coś znaczących. Przepraszam.
Cytat:Białas co do zasady zabija czarnego z powodu nazistowskich przekonańNiczego takiego nie twierdziłem. Jeśli jednak ktoś strzela do nieznajomego sobie czarnego idącego na paradzie BLM, to nie ma innego hipotetycznego motywu, niż taki, że robi to z powodu przekonań.
lumberjack napisał(a):Coś mi tu nie pasi. To w USA jest tylu nazistów, że da się ich w ogóle traktować jako jakikolwiek kapitał polityczny?To nie ja to stwierdziłem, tylko Donald Trump.