zefciu napisał(a): Nie wiem, kim dla Ciebie ważne kim jest Jerry, skoro nawet nie podałeś wypowiedzi Jerrego, tylko jakiegoś gościa, który podobno spotkał Jerrego, podobno go o coś zapytał, a Jerry podobno coś tam krzyknął i uciekł. Nie jesteś przecież upośledzony i wiesz, że taki tweet niczego nie dowodzi, zatem pokazałeś tylko swoją symetrystyczną desperację.Przecież link prowadzi do filmu, na którym wypowiada się nie kto inny jak Jerry we własnej osobie.
Cytat:Zakładając na chwilę, że tweet jest prawdziwy, nie został zapytany o podpalaczy Portland, tylko o antifiarskich podpalaczy Portland.Nie wiem jak sobie poradzę w obliczu takiej uwagi. Doprawdy rozbija ona moją argumentację w drobny mak.

Cytat:Jakie by Cię przekonały? Takie, które by Cię przekonały. Czyli żadne by Cię nie przekonały i po co udajesz, że takie dowody w ogóle mogłyby być dostarczone.Czyli zdajesz sobie sprawę z tego, że ich nie ma albo są beznadziejne. Nawet nie spróbujesz, będziesz strzępić język, ale ich nie podasz sugerując, że to i tak bez sensu.
Ja wiem, że obrona komuszych bredni to ciężkie zadanie, ale w takim razie było je zostawić dla siebie.
Cytat:Skala na szczęście nie jest duża.A tak konkretniej i w liczbach?
Cytat: Uważasz jednak, że społeczeństwo będzie czekać, aż zaczniecie ludzi gazować?Jeszcze piękniej. Teraz argumentacja zeszła już na sugerowanie chęci gazowania ludzi. Zły Baptiste psuje alternatywną rzeczywistość służącą wam za podstawę do grabieży, destrukcji i mordów. No bezczelność Baptiste nie zna granic...
Cytat:Niczego takiego nie twierdziłem. Jeśli jednak ktoś strzela do nieznajomego sobie czarnego idącego na paradzie BLM, to nie ma innego hipotetycznego motywu, niż taki, że robi to z powodu przekonań.Taką osobą nie był przecież Jake Gardner, a co więcej póki co takiej osoby nie wskazałeś. W przeciwieństwie do mnie, bo ja podałem z nazwiska twojego koleżkę po ideolo, który podczas protestów, z przyczyn ideologicznych, zamordował zwolennika Trumpa. A zapisy z kamer pokazują, że nie zrobił tego nawet w jakimś afekcie, tylko w formie zimnego polowania. Jeżeli miałbym ekstrapolować tak jak Ty to czynisz to czy jest to już dobry moment aby wyborcy republikanów szukali azylu w innych krajach w obawie przed komorami gazowymi?
"Łatwo jest mówić o Polsce trudniej dla niej pracować jeszcze trudniej umierać a najtrudniej cierpieć"
NN
NN