Baptiste napisał(a): Wątpliwe, raczej po prostu ściemniasz, żeby sugerować jak to znowu rzekomo przewrażliwiona konserwa histeryzuje w internetach.
Nie twierdzę, że tego nie było. Twierdzę, że tego nie widziałem. Przyczyny, dla której Ty byłeś tym artykułem bombardowany a ja go przeoczyłem pewnie nie ustalimy.
Cytat:Tak czy owak wrzucenie takiej treści na Onet.pl nie odbieram jako narzucanie mi jedynie słusznych poglądów, tylko jako element procesu skierowanego do swojaków, a zahacza o tę kwestię llinkowany przeze mnie artykuł z kultury liberalnej.
W słowniku tym mamy objaśnienie co oznaczają literki LGTB oraz sugestię jak zwracać się do osób transseksualnych jeżeli chcemy być dla nich mili. W jaki sposób narzuca to zatem jedynie słuszną linię "swojakom"?
Natomiast co do artykułu z kultury liberalnej - owszem takie zjawisko miało miejsce. Ale ponownie nie było to efektem żadnego narzucania jedynie słusznych poglądów a kwestia "zaimków" określających Margot pełniła raczej rolę pozwalającą na identyfikację po której stronie sporu ktoś stoi.
"Wkrótce Europa przekona się, i to boleśnie, co to są polskie fobie, psychozy oraz historyczne bóle fantomowe"