Adeptus napisał(a): Ale po co mam marnować miejsce na forum oraz czas, żeby jeszcze raz samemu napisać to samo, co jest w artykuleA ja Ci nie każę pisać tego, co jest w artykule, bo artykuł jest pisany przez debila. Rozumowanie w tym artykule jest tak kretyńskie i niczym nieugruntowane, że może je zbić każda średnio rozgarnięta osoba. Ale ja dyskutuję z Tobą, a nie z tamtym debilem. Zatem proszę, żebyś Ty mi uzasadnił tezę, że Heller jest heretykiem (z punktu widzenia KRK, bo z mojego punktu jest to oczywiste, że papista Heller jest heretykiem).
Cytat:Skoro linkuję artykuł, to znaczy że zgadzam się z wyrażonym tam stanowiskiem i podaję ja jako swoje.Nie, nie jesteś.
Cytat:To jakie sobie wyobrażasz lepsze źródła na temat wypowiedzi Hellera, niż filmiki z wypowiedziami Hellera?Teksty pisane przez Hellera. Albo filmiki z wypowiedziami Hellera, w których jest wskazane konkretnie, gdzie wypowiada rzekomo heretyckie nauki.
Może inaczej: obejrzyj sobie ten filmik:
Obiecuję, że jak uważnie cały obejrzysz, to znajdziesz tam dowód na to, że Heller jest krynicą ortodoksji.