Kazik zachował się jak chamowaty korwinista. Bo tym jest właśnie określanie podatków pieniędzmi zabranymi uczciwie pracują cym ludziom. Też dostałam pomoc wiosną i Kazik w ten sposób obraża też mnie. Pomoc dostałam właśnie dlatego, że płacę podatki i składki i dlatego miałam do niej prawo. Rozumiem lumber, że jesteś wkoorwiony, ale czy koniecznie trzeba wylewać pomyje na kogoś, bo coś dostał? Jeśli ktoś nie dostał pomocy, to znaczy, że trzeba zabrać ją wszystkim? Ci ludzie pracujący w firmach muzyków też są "zwykłymi ludźmi", bo niby kim mieliby być.
A swoją drogą, dlaczego Twój ojciec nie dostaje zasiłku dla bezrobotnych, skoro stracił pracę?
I tak, ten brak pomocy dla niektórych branż jest straszny, ale na pewno nie jest to wina Golców, którzy dbają o swoich współpracowników. Czytałam wpis jakiegoś gościa, który ma firmę załatwiającą oświetlenie, między innymi dla Kazika. Jego wystąpiła o tę dotację i gość się strasznie wkurzył na te pieniądze "zabrane uczciwym podatnikom" i pisał, że z kończy współpracę z Kazikiem. Ciekawe, jak to się skończyło.
A swoją drogą, dlaczego Twój ojciec nie dostaje zasiłku dla bezrobotnych, skoro stracił pracę?
I tak, ten brak pomocy dla niektórych branż jest straszny, ale na pewno nie jest to wina Golców, którzy dbają o swoich współpracowników. Czytałam wpis jakiegoś gościa, który ma firmę załatwiającą oświetlenie, między innymi dla Kazika. Jego wystąpiła o tę dotację i gość się strasznie wkurzył na te pieniądze "zabrane uczciwym podatnikom" i pisał, że z kończy współpracę z Kazikiem. Ciekawe, jak to się skończyło.
- Myślałem, że ty nie znasz lęku.
- Mylisz się. Lęku nie zna tylko głupiec.
- A co robi wojownik, kiedy czuje strach?
- Pokonuje go. To jest w każdej bitwie nasz pierwszy martwy wróg.
- Mylisz się. Lęku nie zna tylko głupiec.
- A co robi wojownik, kiedy czuje strach?
- Pokonuje go. To jest w każdej bitwie nasz pierwszy martwy wróg.