DziadBorowy napisał(a): Zauważ, że jak dzieci puścili do szkół to też minął nieco ponad miesiąc zanim sytuacja wymknęła się spod kontroli. Tu może być nieco szybciej bo nie startujemy z poziomu 1000 zakażeń na dzień ale z poziomu 10 000.
Nawet nie miesiąc. W połowie września już były sygnały, że ograniczenia powinny się pojawić.
Dobrze, że władze Szwecji przyznały się do błędów. Zawsze to trochę mniej wody na młynie popychanym przez negacjonistów.
Ostatnio usłyszałem, że szczepionka może zmieniać DNA, więc osoba, która mi to powiedziała nie będzie się szczepić. Z tego co słyszę wokół, to chyba będę jedyną osobą planującą zaszczepienie się. Inni już kombinują z lewymi zaświadczeniami o przyjęciu szczepionki, co dla mnie jest chyba głupsze od mówienia o zmianie DNA.
Pociąg do śmierci, cierpienia, irracjonalności w tym powstałym z kolan narodzie zadziwia mnie.
Co prowadzi do kolejnego wniosku, że wrogowie zachodniej cywilizacji odnieśli duży sukces w dezinformowaniu na temat epidemii i środków zaradczych.
The Phillrond napisał(a):(...)W moim umyśle nadczłowiekiem jawi się ten, kogo nie gnębi strach przed nieuniknionym i kto dąży do harmonijnego rozwoju ze świadomością stanu rzeczy
“What warrior is it?”
“A lost soul who has finished his battles somewhere on this planet. A pitiful soul who could not find his way to the lofty realm where the Great Spirit awaits us all.”
.