03.01.2021, 23:58
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 04.01.2021, 00:03 przez DziadBorowy.)
(03.01.2021, 23:35)lumberjack napisał(a): Jak dla mnie jest jeden zarąbisty plus całej sytuacji - kiedy ludzie zobaczą jak "elyty" wykorzystują swoją pozycję żeby jak najprędzej dorwać się do szczepionki, to uświadomią sobie jak cennym jest ona dobrem i sami jej zechcą.
Ano właśnie. Lepszej kampanii promującej szczepionki nie można było sobie wyobrazić.

Co do całej tej sprawy - głupio wyszło ale nie rozumiem, aż takiego poruszenia nią. Ludzie dzisiaj się obudzili, że w Polsce po znajomości można więcej?
Szkoda też, że jakoś nie było nawet połowy tego oburzenia, gdy "elity' łamały obostrzenia lub ostentacyjnie pokazywały, że ich przestrzeganie jest dla zwykłych, ludzi nie dla nich. Ja tam jednak wolę z dwojga złego jak "elity" szczepią się poza kolejnością niż gdy paradują bez maseczek tam gdzie są wymagane, lub robią spędy jak impreza u Rydzyka bo wiedzą, że prokuratura nie dopatrzy się tam naruszeń przepisów nawet jak te wyskoczą z konfesjonału i w dupę ją ugryzą.
Janda i reszta pokazali dziadostwo ale jak widzę polityków ich potępiających, którzy w lecie podczas kampanii łamali wszelkie możliwe obostrzenia to mi się niedobrze robi od tej hipokryzji.
"Wkrótce Europa przekona się, i to boleśnie, co to są polskie fobie, psychozy oraz historyczne bóle fantomowe"