04.01.2021, 03:22
Cytat:Ano właśnie. Lepszej kampanii promującej szczepionki nie można było sobie wyobrazić. Duży uśmiech
![[Obrazek: 1608805143_by_GreenRanger_500.jpg]](https://m.mistrzowie.org/uimages/services/mistrzowie/i18n/pl_PL/202012/1608805143_by_GreenRanger_500.jpg)
Na JoeMonster już od kilku dni co najmniej
Na moje oko to jest tak jak ze zżynaniem przez PiS pomysłów z disco polo i Polską Partią Uczciwości znaną z Rancza. Ktoś decyzyjny stwierdził, że niegłupio to wygląda. I w sumie ojebali Jandę wszyscy i jednego wroga mniej. Dzisiaj mignął mi przekaz o antypolskiej Krystynie i już wiem, że przynajmniej do tego się ta szczepionka przydała. Ale osobiście wątpię w skuteczność posunięcia. I tak dojebią obostrzenia dla pewności, żeby przymusowo zaszczepić pracujących i mających kontakt z grupami w pracy. Największą wyszczepialność deklaruje Podkarpacie i cała ściana wschodnia. Ściana Zachodnia włączyła myślenie i im tam gówno zrobią celebryci spoza kolejki. Poza tym stawiam, że wszystkie utrudnienia w życiu za niezaszczepienie ominą emerytów. Żeby się nie zrazili wyborcy. I żeby się zarazili, bo się budżet niedomyka.
Sebastian Flak