zefciu napisał(a):Czyli co? 5 punkcików karnych, czy udaję, że nie widziałem?Rób co chcesz, nie mam zamiaru przed nikim się płaszczyć
zefciu napisał(a):Napisałeś, że jest to pismo wydawane przez ateistów. Uzasadnienia zażądał SofeiczGdyby on tego zażądał napisałby wprost nie mam obowiązku rozumieć co autor ma na myśli
zefciu napisał(a):żaden nie potrafi zrobić rzeczy tak prostej, jak sprawdzenie jaka jest redakcja TPFaktycznie, miałem o tym napisać ale mi umkneło. Są to byli redaktorzy. Dobitnie to świadczy jakie to środowisko skoro ich czołowi teologowie są ateistami
zefciu napisał(a):Czyli jak w Radiu Erewań – nie wydają, tylko kiedyś tam coś tam pisali.Mówię o jawnych bluźniercach a nie o jakimś tam ateuszu co coś tam napisał
zefciu napisał(a):Nawet jeśli – nie jest to argument za ateizmemJest za zdziczenem tego towarzystwa
zefciu napisał(a):jak promowanie judaizmu ma świadczyć o ateizmie?przedstawianie fałszu w dobrym świetle przez co ktoś może sobie pomysleć że wiara nie ma znaczenia
zefciu napisał(a):Jaki to argument za ateizmem?Gdyby nie byli ateistami to by załozyli sobie swój kościół i tam robiliby co chcieli. A tak to jest jawny sabotaż a żaden wyznawca swojej religii tego nie czyni
zefciu napisał(a):Powtarzam – gdyby redaktorzy TP byli rzeczywiście ateistami – wystarczyłby jedenPękna erystyka
ZaKotem, ale to nie jest nawet katolicyzm niedzielny tylko świadome głoszenie herezji i sabotaż