Socjopapa napisał(a): Duży uśmiech Nie chwaląc się wymieniłem dwa kible podtynkowe w domu i nie zauważyłem takiej rury. Duży uśmiech
Przy geberitach stosowanie elastycznych rur harmonijkowych jest zabronione. Nie można takich stosować w zabudowie. One są standardem przy zwykłych klopach. W gebericie masz sztywne połączenie.
A sama misa ceramiczna nie jest obesrana. A dalsze rury to już zależy od tego jak kto ci to wcześniej wykonał. Jak mały spadek albo zbyt ostre zakrętasy z kolanek to może być obesrane, bo wtedy kupsko słabo spływa.
DziadBorowy napisał(a): O wiele gorsze wrażenia miałem przy czyszczeniu rury od zlewu.
Nie wiem skąd się to bierze ale u niektórych ludzi w syfonie od zlewu zbiera się taki gęsty glutokisiel. Ohydztwo.
Ciekawostka - większość interwencji do zapchanych/zatkanych umywalek mam z powodu kobiecych włosów. Kobity czeszą i myją se hery nad umywalką i te pukle włosów zamiast do sracza wrzucić to do umywalki...
DziadBorowy napisał(a): Jak od kraju odejmiesz państwo i ludzi to nie licząc sentymentu do czasów minionych zostaje pogoda i krajobrazy. Ta pierwsza u nas do dupy te drugie gdzie indziej ciekawsze i ładniejsze można znaleźć.
E, mi to się wydaje, że inne państwa też są chujowate. Taka Anglia, za którą tęsknisz, jako państwo zachowuje się odnośnie covidu jeszcze bardziej debilnie niż Polska... i to od samiuśkiego początku. Nie wspominam już o brexicie... A dziś na onecie artykuł o pomocy państwowej, gdzie brytyjski Kapitan Państwo rozdał dzieciom z biednych rodzin paczki żywieniowe mające starczyć na 10 dni, a było tam japko, dwa bonany i chlep
No i jeszcze kilka pierdół. W każdym razie bohaterski Kapitan Państwo wszędzie Kapitanem pozostaje, bo taka jego istota.A pogoda w Anglii jest jeszcze bardziej chujowata i depresyjna niż w Polsce. I tylko pada i pada.
Za to krajobrazy ładne, podobało mi się, że wszędzie dużo zieleni. To chyba dlatego, że ciągle pada i pada...
---
Najpewniejszą oznaką pogodnej duszy jest zdolność śmiania się z samego siebie. Większości ludzi taki śmiech sprawia ból.
Nietzsche
Nietzsche
---
Polska trwa i trwa mać
Polska trwa i trwa mać