Wyciekły PiSowskie 'taśmy prawdy' czyli nocne działaczy pogaduszki.

Brawo, tak trzymać Panowie.
Cytat:Telewizja Dami opublikowała nagranie rozmowy dolnośląskich działaczy PiS.Czyli mamy pierwszą strefę wolną od PiSu
- Ty chcesz, k***a, za Maćka położyć głowę? Po co, do czego ci to, k***a? Maciek położy za ciebie? - zapytał Janusz Czyż. - Dał ci tutaj pracę. No, jeden dał ci pracę, a drugi może ci ją odebrać. No - dodał Bartłomiej Grzegorczyk.
Obaj mówili do Radosława Łosińskiego. Radosław Łosiński nagrał innych działaczy po tym, jak szefem lokalnych struktur PiS w Wałbrzychu przestała być była minister edukacji narodowej Anna Zalewska, a zaczął nim być Michał Dworczyk, który wyznaczył pełnomocnika - Kamila Zielińskiego. Kamil Zieliński zasiada we władzach Wałbrzyskiej Specjalnej Strefy Ekonomicznej i jest związany rodzinnie z nagranym Januszem Czyżem. Kilku działaczy, w tym Radosław Łosiński, nie byli z powodu zmian w Wałbrzychu zadowoleni. Pojawiła się petycja niezadowolonych do Jarosława Kaczyńskiego. Bunt w Wałbrzychu był jednak dławiony.
- Nie prowokuj tam, gdzie nie potrzeba, bo, człowieku, zniszczą cię! Po co, do czego ci to, k***a, potrzebne jest? - powiedział do Łosińskiego Janusz Czyż na nagraniu.
"Niczym się nie różnimy" W rozmowie pojawił się też wątek pobudek, jakimi kierują się działacze. - K***a, tacy sami ludzie jesteśmy i tacy sami jak ci z Platformy czy w SLD, niczym się nie różnimy. Każdy jest pazerny, każdy by chciał coś i tylko różnimy się szefami, którzy, k...a, mają jakieś tam wiesz... Bo Kaczyński dla mnie to jest wzór i tyle. Ja jestem kaczysta, nie PiS-owiec - powiedział Janusz Czyż.[url=http://www.tvn24.pl][/url]
Na wniosek Pełnomocnika Okręgowego PiS okręgu nr 2 w Wałbrzychu Michała Dworczyka prezes PiS Jarosław Kaczyński rozwiązał organizację terenową Prawa i Sprawiedliwości w Wałbrzychu oraz wykluczył wszystkich członków ugrupowania w tym mieście.

Brawo, tak trzymać Panowie.
A nas Łódź urzekła szara - łódzki kurz i dym.