Widzieliście zdjęcia Szarzyńskiej? Dobrze, że nie wyciekły te Suskiego. Lol, takie stare ludzie, a jakie głupie 
E tam, nie ma co generalizować. Akurat ci się trafili jacyś nadęci ludzie. Ja tam od dawien dawna nie widziałem nikogo "wyniosłego"...

ErgoProxy napisał(a): Wkurwili mnie ludzie - tak zwane człowieki - albo Krakusy w pierwszym pokoleniu, co to im smoła wsiurska z butów się wylewa i na dywanach zostaje, albo właśnie zasiedziali od pokoleń, wg których Podgórze jest to wieś, w dodatku na austriackim brzegu, więc pewno zamieszkana przez gorszy sort ludzki. To bez znaczenia zresztą, bo sprawa oparła się o kwestie, powiedzmy po angielsku - niesforne, a że było to już po raz n-ty, to dotarło do mnie w końcu, że z Polakami się nie da. Z panami braćmi Sarmatami pewnie by się dało, z Żydami dałoby się na pewno, z Ukraińcami chyba nawet też - ale nie da się z tym, co za Polaka obecnie cwaniacko chce uchodzić. I jest w większości.
Żeby było jeszcze ciekawiej, ta konkretna firemka ma siedzibę dosłownie po sąsiedzku z krakowskim oddziałem PiSu.
E tam, nie ma co generalizować. Akurat ci się trafili jacyś nadęci ludzie. Ja tam od dawien dawna nie widziałem nikogo "wyniosłego"...
---
Najpewniejszą oznaką pogodnej duszy jest zdolność śmiania się z samego siebie. Większości ludzi taki śmiech sprawia ból.
Nietzsche
Nietzsche
---
Polska trwa i trwa mać
Polska trwa i trwa mać