zefciu:
Natomiast inwestowanie w pewne aktywa, które mają stabilną wartość w czasie lub ich wartość rośnie dlugoterminowo chroni twój majątek przed utratą wartości.
Cytat:Najwidoczniej znowu nie zrozumiałaś, o czym piszę, zatem postanowiłaś mnie na wszelki wypadek obrazić. Ale to już jest norma. Twoje nieustanne plucie na wszystkich dookoła sprawia, że nie zatraciłaś zdolność realnie urazić czyjeś emocje.A o czym pisałeś? Źe nie jesteś w stanie stworzyć niczego lepszego i bardziej funkcjonalnego niż google i chrome?
Cytat:Mógłbym zapytać, w jaki sposób fakt, że pieniądz traci na wartości zachęca ludzi do trzymania go w skarpecie. Ale po co, skoro Rodica, zamiast odpowiedzieć, zmieni temat i mnie obrazi?Trzymanie w skarpecie bankotów emitowanych przez rząd jak i trzymanie pieniędzy w banku nie zachęca do oszczędzania właśnie, a wręcz zachęca do konsumowania i wydawania. Zarówno w jednym i drugim przypadku oprocentowanie jest zerowe.
Natomiast inwestowanie w pewne aktywa, które mają stabilną wartość w czasie lub ich wartość rośnie dlugoterminowo chroni twój majątek przed utratą wartości.
Rozsadziło mi antenę.