24.01.2021, 11:13
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 24.01.2021, 11:20 przez lumberjack.)
(24.01.2021, 09:48)DziadBorowy napisał(a): Przecież dokładnie coś takiego można by nakręcić o naszych politykach.
No właśnie

(24.01.2021, 09:48)DziadBorowy napisał(a): Więc wytłumacz mi co Twoim zdaniem ten film miałby mi uświadomić?
Tylko i wyłącznie o to mi chodziło, że napisałeś, że tęsknisz za UK; że tam się nawet lepiej czułeś niż w Polsce, a prawda taka, że tam debile rządzą i tu debile rządzą.
(24.01.2021, 09:48)DziadBorowy napisał(a): Że państwo Polskie działa lepiej niż państwo brytyjskie? No niestety nie działa. Porównaj chociaż ile ludzi zaszczepiło się tam a ile u nas.
Z drugiej mańki - tu prewencyjnie wprowadzono od razu lockdown - tam politycy mieli wyjebane i już na początku UK przeszła gorzej pierwszą falę pandemii - teraz zresztą też odnotowują rekordy po 1600 zgonów dziennie.
Jedno państwo w jednej dziedzinie spisało się lepiej, w drugiej gorzej, a drugie na odwrót.
Ja tam jestem chyba w jakimś stopniu anarchistą i jakbym się wyprowadził do UK to tamtejsze państwo by mnie wkurwiało tak samo jak i polskie.
(24.01.2021, 09:48)DziadBorowy napisał(a): Echhh - wkurwiłeś mnie tym postem z samego niedzielnego rana
Przepraszam, nie chciałem. Proszę, na poprawę humoru:
Legendarna już i kultowa mroczna strona szwedzkiej muzyki elektronicznej.
Edit
Kierwa, w jakich czasach przyszło nam żyć, że nawet Gunther jest cenzurowany?
Świat schodzi na psy :/
---
Najpewniejszą oznaką pogodnej duszy jest zdolność śmiania się z samego siebie. Większości ludzi taki śmiech sprawia ból.
Nietzsche
Nietzsche
---
Polska trwa i trwa mać
Polska trwa i trwa mać