https://bithub.pl/kryptowaluty/bitcoin/a...xHYPYE-uM8
Zrobiono gierkę w którą wpakowano 1 000 000$ w krypto.
No ja też nie wiem, czemu wciąż wieżą w teorię skapywania. Przecież to humbug i chochoł do bicia:
Zakładam, że w tym wierzeniu musi być jakiś interes. To mówienie o zabranianiu większego bogacenia się i bardziej sprawiedliwym dzieleniu sugeruje, że chodzi o pieniądze i sposoby jak tu zarobić, aby się nie narobić.
Zrobiono gierkę w którą wpakowano 1 000 000$ w krypto.
znaLezczyni napisał(a):Cytat:Nierówności są wciąż zmorą globu. A przecież mieliśmy się uczyć na błędach. Przecież już dawno temu wymyśliliśmy, co należy zrobić, żeby zasoby, którymi dysponujemy, zostały podzielone bardziej sprawiedliwie. Nie wiedzieć czemu wciąż wierzymy w teorię skapywania, która mówi, że jeśli pozwolimy korporacjom na bogacenie się bez ograniczeń, jeśli ci, co mają pieniądze i narzędzia do ich zarabiania, będą mieli jeszcze więcej, to coś nam spłynie. Słyszę to, od kiedy pojawiłem się na świecie, i to gówno prawda. Ci, którzy zarządzają bogactwem, kombinują, jak by tu jeszcze lepiej uszczelnić system, żeby na dół jak najmniej kapało. Sprawdziliśmy, nie działa, trzeba wprowadzić inne rozwiązanie.
No ja też nie wiem, czemu wciąż wieżą w teorię skapywania. Przecież to humbug i chochoł do bicia:
Zakładam, że w tym wierzeniu musi być jakiś interes. To mówienie o zabranianiu większego bogacenia się i bardziej sprawiedliwym dzieleniu sugeruje, że chodzi o pieniądze i sposoby jak tu zarobić, aby się nie narobić.
Sebastian Flak