To forum używa ciasteczek.
To forum używa ciasteczek do przechowywania informacji o Twoim zalogowaniu jeśli jesteś zarejestrowanym użytkownikiem, albo o ostatniej wizycie jeśli nie jesteś. Ciasteczka są małymi plikami tekstowymi przechowywanymi na Twoim komputerze; ciasteczka ustawiane przez to forum mogą być wykorzystywane wyłącznie przez nie i nie stanowią zagrożenia bezpieczeństwa. Ciasteczka na tym forum śledzą również przeczytane przez Ciebie tematy i kiedy ostatnio je odwiedzałeś/odwiedzałaś. Proszę, potwierdź czy chcesz pozwolić na przechowywanie ciasteczek.

Niezależnie od Twojego wyboru, na Twoim komputerze zostanie ustawione ciasteczko aby nie wyświetlać Ci ponownie tego pytania. Będziesz mógł/mogła zmienić swój wybór w dowolnym momencie używając linka w stopce strony.

Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Dlaczego Hitler napadl na ZSSR gdy wojna z Anglia byla jeszcze w toku?
Polacy chętnie by produkowali kiszoną kapustę i ogórki kiszone małosolne dla Niemców. I chętnie by im wysyłali te doskonałe suplementy, ale wyłącznie jako równoprawny uczestnik umowy handlowej, a nie jako przymuszany do pracy w obozach pracy - gemeinsame Farm(ach) niewolnik. To jest jasne. Niewolnictwo jest sprzeczne z naturą każdego człowieka. No tylko, że Hitler nie uznawał Słowian za ludzi i to było jedyną przyczyną Jego upadku, bo:
Nie przewidział, że nawet podczłowiek może bez trudu pokonać świetnie wyposażoną armię nadludzi. Niemcy zaopatrywały armię Paulusa w gorące parówki z polską kapustą kiszoną. Stalin natomiast, jako mistrz socjotechnik i specjalista „od wszystkiego” wiedział co jest najważniejsze w życiu człowieka wojującego – i tu się nie pomylił. Otóż Armia Czerwona cierpiała na brak sprzętu i jedna pepesza przypadała na trzech czerwonoarmiejców, ale mieli do dyspozycji inną, straszną broń – a była to puszka tuszonki (radziecki wynalazek) i czysty spirytus etylowy. Można z tym wygrać wojnę? – raczej tak, tak pokazuje historia. Kto wygra z armią wypasioną na ruskiej tuszonce i spirytusie? – nikt, to chyba oczywiste. Hitler nie rozumiał fizjologicznych potrzeb, rozumiał tylko te ideologiczne i tak się przejechał na tej swojej pewności, że w ostatecznym rozrachunku musiał sobie palnąć w łep.

Hitler popełnił wiele błędów, na całe nasze szczęście, ale największym Jego błędem było promowanie diety wegańskiej. Jak to możliwe, że w ogóle myślał o zwycięstwie? Myślał, że strateg wegański (Hitler) pokona stratega tuszonkowo-spirytusowego (Stalin)? No idiota, no kompletny idiota. Jakby ze dwa razy przeczytał Torę, to może wygrałby wojnę. Całe szczęście nienawidził Żydów i pewnie nie czytał Tory i ta nienawiść do żydowstwa uratowała Polaków, Rosjan, Francuzów i Anglików – cały Świat.

Jeśli coś poknociłem w moim poście z faktami historycznymi , to proszę wybacz. Mam dziś imieniny i już jestem pod wpływem alkoholu etylowego. Tuszonkę mam w lodówce, nie od dziś i z tego powodu rozumiem doskonale zaangażowanie ludzi radzieckich w Wojnie Ojczyźnianej.

Вставай, страна огромная,
Вставай на смертный бой
С фашистской силой тёмною,
С проклятою ордой...

https://www.youtube.com/watch?v=XQd4Sh76-4Y

A Piłsudzki to już nie żył.

Ja pitolę. Hitler chciał wygrać wojnę z Ruskimi. To się przejechał, bardziej niż Napoleon.
https://www.youtube.com/watch?v=8Y4_2Qa0QQs
Minęło 75 lat, a Ruscy jak słyszą tę pieśń wstają jak do hymnu, śpiewają, płaczą i przeżywają trak, że żaden Polak tego nie zrozumie.

Teista napisał(a): Polacy chętnie by produkowali kiszoną kapustę i ogórki kiszone małosolne dla Niemców. I chętnie by im wysyłali te doskonałe suplementy, ale wyłącznie jako równoprawny uczestnik umowy handlowej, a nie jako przymuszany do pracy w obozach pracy - gemeinsame Farm(ach) niewolnik. To jest jasne. Niewolnictwo jest sprzeczne z naturą każdego człowieka. No tylko, że Hitler nie uznawał Słowian za ludzi i to było jedyną przyczyną Jego upadku, bo:
Nie przewidział, że nawet podczłowiek może bez trudu pokonać świetnie wyposażoną armię nadludzi. Niemcy zaopatrywały armię Paulusa w gorące parówki z polską kapustą kiszoną. Stalin natomiast, jako mistrz socjotechnik i specjalista „od wszystkiego” wiedział co jest najważniejsze w życiu człowieka wojującego – i tu się nie pomylił. Otóż Armia Czerwona cierpiała na brak sprzętu i jedna pepesza przypadała na trzech czerwonoarmiejców, ale mieli do dyspozycji inną, straszną broń – a była to puszka tuszonki (radziecki wynalazek) i czysty spirytus etylowy. Można z tym wygrać wojnę? – raczej tak, tak pokazuje historia. Kto wygra z armią wypasioną na ruskiej tuszonce i spirytusie? – nikt, to chyba oczywiste. Hitler nie rozumiał fizjologicznych potrzeb, rozumiał tylko te ideologiczne i tak się przejechał na tej swojej pewności, że w ostatecznym rozrachunku musiał sobie palnąć w łep.

Hitler popełnił wiele błędów, na całe nasze szczęście, ale największym Jego błędem było promowanie diety wegańskiej. Jak to możliwe, że w ogóle myślał o zwycięstwie? Myślał, że strateg wegański (Hitler) pokona stratega tuszonkowo-spirytusowego (Stalin)? No idiota, no kompletny idiota. Jakby ze dwa razy przeczytał Torę, to może wygrałby wojnę. Całe szczęście nienawidził Żydów i pewnie nie czytał Tory i ta nienawiść do żydowstwa uratowała Polaków, Rosjan, Francuzów i Anglików – cały Świat.

Jeśli coś poknociłem w moim poście z faktami historycznymi , to proszę wybacz. Mam dziś imieniny i już jestem pod wpływem alkoholu etylowego. Tuszonkę mam w lodówce, nie od dziś i z tego powodu rozumiem doskonale zaangażowanie ludzi radzieckich w Wojnie Ojczyźnianej.

Вставай, страна огромная,
Вставай на смертный бой
С фашистской силой тёмною,
С проклятою ордой...

https://www.youtube.com/watch?v=XQd4Sh76-4Y

A Piłsudzki to już nie żył.

Ja pitolę. Hitler chciał wygrać wojnę z Ruskimi. To się przejechał, bardziej niż Napoleon.
https://www.youtube.com/watch?v=8Y4_2Qa0QQs
Minęło 75 lat, a Ruscy jak słyszą tę pieśń wstają jak do hymnu, śpiewają, płaczą i przeżywają trak, że żaden Polak tego nie zrozumie.
Odpowiedz

Wiadomości w tym wątku
RE: Dlaczego Hitler napadl na ZSSR gdy wojna z Anglia byla jeszcze w toku? - przez Teista - 07.03.2021, 17:37

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości