11.03.2021, 21:22
@Sofeicz, niech zdrowieje. Dobrze, że sytuacja nie była zupełnie podbramkowa, a ratownik szczerze powiedział jak to wygląda. Polska na pierwszym miejscu pod względem nadmiarowych zgonów na 1 mln mieszkańców. Tak jak chuj zdradziecki Morawiecki powiedział, inni zazdroszczą nam sukcesów i uczą się na naszych błędach.
Zapamiętajcie na zawsze, że PiS to zrobił celowo.
Ja nie wiem.
Dlatego napisałem, że wg oficjalnych danych. Jednak zgłoszone zgony dają pewien obraz sytuacji. Ponad 80 tys. więcej od średniej z poprzednich kilku lat.
Zapamiętajcie na zawsze, że PiS to zrobił celowo.
(11.03.2021, 08:28)lumberjack napisał(a): Wie ktoś czy da radę jeszcze coś wyciągnąć kasy od Kapitana Państwo?
Ja nie wiem.
(07.03.2021, 00:13)lumberjack napisał(a): Weź Żarłaku też pod uwagę to, że straciliśmy dostęp do bezpośrednich statystyk - od jakiegoś czasu mamy dostęp tylko do danych ujawnianych nam przez rząd.
Dlatego napisałem, że wg oficjalnych danych. Jednak zgłoszone zgony dają pewien obraz sytuacji. Ponad 80 tys. więcej od średniej z poprzednich kilku lat.
The Phillrond napisał(a):(...)W moim umyśle nadczłowiekiem jawi się ten, kogo nie gnębi strach przed nieuniknionym i kto dąży do harmonijnego rozwoju ze świadomością stanu rzeczy
“What warrior is it?”
“A lost soul who has finished his battles somewhere on this planet. A pitiful soul who could not find his way to the lofty realm where the Great Spirit awaits us all.”
.