Nawet z uwzględnieniem przytoczonych detali jest to przerażające. Mnie by na przykład zaciekawiło cóż to takiego ten "nasz" narobił, że te złe siły tak zaciekle go atakują. I choćby wtedy można się dowiedzieć kim ta persona jest. A tu 40% nie wie o kim mowa! W czasach wójtowania czy nawet przewodzenia ARiMR jeszcze bym zrozumiał, ale teraz? Przecież namaszczał go sam prezes, jego nazwisko było też wszechobecne gdy Orlen wszedł do F1 i sponsorowania Kubicy.
A co do samego badania - żaden sondaż nie jest doskonały, ale akurat wyniki Kantara były jedne z najbliższych ostatecznym choćby przy ostatnich wyborach prezydenckich i parlamentarnych. Zapewne wątpliwości budzić może na czyje zlecenie sondaż został zlecony, ale naprawdę jestem w stanie uwierzyć, iż dość celnie oddaje on prawdę o tym elektoracie.
A co do samego badania - żaden sondaż nie jest doskonały, ale akurat wyniki Kantara były jedne z najbliższych ostatecznym choćby przy ostatnich wyborach prezydenckich i parlamentarnych. Zapewne wątpliwości budzić może na czyje zlecenie sondaż został zlecony, ale naprawdę jestem w stanie uwierzyć, iż dość celnie oddaje on prawdę o tym elektoracie.
"Gdzie kończy się logika, tam zaczyna się administracja".
Nie cierpię administracji.
Jestem absolwentem administracji.
Chcę zmieniać administrację.
Nie cierpię administracji.
Jestem absolwentem administracji.
Chcę zmieniać administrację.