25.03.2021, 00:03
Aha. Ciekawe też czy zamkną tylko markety budowlane. Do składów budowlanych ludzie przecież by i tak nie chodzili z rodzinami. Wycieczki zastępujące im włóczenie się po galeriach handlowych to właśnie domena marketów budowlanych.
W ogóle po co ja się ta budowlanką zajmuję. Teraz, jak tyle trupów wszędzie, powinienem zakład pogrzebowy otworzyć.
---
Sprawdziłem ile kosztuje płucoserce - 300 tysi zł. Respirator szpitalny 76 tysi. Respirator ratuje 5-10% podłączonych, a płucoserce nie wiem ile. Wiem tyle, że tam, gdzie nie daje rady respirator, tam płucoserce potrafi uratować sytuację. U nas pewnie już wszystkie płucoserca są zarezerwowane dla polityków.
W ogóle po co ja się ta budowlanką zajmuję. Teraz, jak tyle trupów wszędzie, powinienem zakład pogrzebowy otworzyć.
---
Sprawdziłem ile kosztuje płucoserce - 300 tysi zł. Respirator szpitalny 76 tysi. Respirator ratuje 5-10% podłączonych, a płucoserce nie wiem ile. Wiem tyle, że tam, gdzie nie daje rady respirator, tam płucoserce potrafi uratować sytuację. U nas pewnie już wszystkie płucoserca są zarezerwowane dla polityków.
---
Najpewniejszą oznaką pogodnej duszy jest zdolność śmiania się z samego siebie. Większości ludzi taki śmiech sprawia ból.
Nietzsche
Nietzsche
---
Polska trwa i trwa mać
Polska trwa i trwa mać