Osiris napisał(a): A nie przyszło Tobie do głowy, że może to wynik nieudolności? Albo osadzono tam patola gdyż taka była polityczna konieczność (wewnętrzne interesy partyjne) i niekoniecznie chodzi o podważanie zaufania Narodu do instytucji? Mam wrażenie, że tu jakieś teorie spiskowe tworzycie.Ja bardzo bym chciał, aby właśnie było tak jak mówisz. Tzn nie to pierwsze – nikt w istocie nieudolny nie zdobywa władzy absolutnej nad 38-milionowym narodem. To drugie – że kołdra pisowska jest coraz krótsza i trzeba się podlizywać osobom kompromitującym z politycznej konieczności. Jeśli tak jest, to znaczy, że kres ***u bliski i pora wybierać szampana.
Cytat:Zastanawia mnie jedna rzecz - jeśli nazywamy TVP kurwizją, to dlaczego nikt tak nie mówi na telewizję PRL-u? Przecież to porównywalne badziewie.Jeszcze spytaj, czemu nikt tak nie mówi na telewizję publiczną krajów islamskich
Albo napisz książkę fantasy o dziennikarzu jeszcze bardziej kurewskiej telewizji 
Cytat:Ale niestety jednak wielu nadal wierzy w to, co widzi w TVP.Nie wiem. Raczej widzę pewien akt przyznawania, że 2+2=5 w imię Wielkiego Brata.
Cytat:Całe szczęście, ale przecież głosów miał więcej niż w poprzednich wyborach, po prostu nie wygrał w kluczowych stanach.Jednym słowem – przegrał wybory. Kampanię prezydencką w USA prowadzi się z założeniami wynikającymi z istniejącymi systemu. Więc to jest mówienie „przegrał w szachy, ale jakby grali w warcaby to by wygrał”.
Cytat:To nie jest tak, że Trump zniknął na zawszePewnie jakaś sekta po nim zostanie. Ale przecież Republikanie już go nie wystawią.
Cytat:niestety PiS też nie zniknie na zawszeA co ma takiego ***, czego nie miała np Samoobrona, że tak sądzisz?