Enver napisał(a): Teoria, którą przedstawiłeś, jest w najoczywistszy sposób błędna; to po prostu jeszcze jedno bezczelne germańsko-judeo-bolszewicko-anarchokapitalistyczne kłamstwo, mające na celu utrzymanie biednych mas w nieświadomości. Zwróćcie uwagę Ich na perfidię - Oni przedstawiają nam dwie różne, pozornie przeciwstawne teorie - kulistej i płaskiej Ziemi - chcąc w ten sposób opanować całą przestrzeń dociekań w tej materii; tak czy inaczej, Oni wygrywają.
Prawda jest jednak zupełnie inna. W istocie, Ziemia jest wklęsła, a my chodzimy po jej wewnętrznej powierzchni - o, tak:
Tutaj bardziej szczegółowy obraz:
Są na to niepodważalne, empiryczne dowody. Pomyślcie o butach. Zawsze najbardziej wycierają się czubki oraz tył (obcasy). Zastanawialiście się kiedyś, dlaczego tak jest? Ten prosty i oczywisty fakt zadaje kłam absurdalnym hipotezom "płaskiej" albo "kulistej i wypukłej" Ziemi.
Nie dajcie się omamić wrogiej propagandzie!
Tak chyba jest jednak wklęsła bo jakby była płaska to cała woda wylałaby się w kosmos
| Ankieta: Czy wierzysz w niepotwierdzona teoriekulistosci Ziemii? Nie posiadasz uprawnień, aby oddać głos w tej ankiecie. |
|||
| Tak, mowia tak w TV to musi byc prawda | 72 | 45.00% | |
Nie, Slowo Boze i liczne dowody na plaska Ziemie mnie przekonuja |
88 | 55.00% | |
| Razem | 160 głosów | 100% | |
| *) odpowiedź wybrana przez Ciebie | [Wyniki ankiety] |
|
Kłamstwo agentów o kulistości Ziemi
|
|
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

i liczne dowody na plaska Ziemie mnie przekonuja

![[Obrazek: Concave_hollow_Earth.jpeg]](http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/6/6e/Concave_hollow_Earth.jpeg)