28.04.2021, 16:27
(21.04.2021, 07:49)zefciu napisał(a): Dobra, ja już tylko w tych kwestiach, gdzie EusMadeus mnie oczernia.
No wybacz, ale moim zdaniem Ty sam się oczerniasz. Ja to rozumiem, że możesz tego nie rozumieć, że Ferrari dojedziesz do szpitala szybciej niż Kia i że czasami minuty a nawet sekundy mogą decydować o życiu i śmierci.
To, że Ty tego nie rozumiesz to nie jest nic złego - za to Ciebie nie winię.
Problem jest innej natury.
Ja podałem swoje dane, Ty podałeś swoje. Tylko Ty swoją analizę danych uważasz za poważną a moją za nie poważną i dajesz mi za to pkt ostrzeżeń.
zefciu napisał(a):Powyższa analiza przeczy tezie, jakoby kraje UE potrzebowały zwiększać emisję CO2, by móc się rozwijać.
Piszę to po raz któryś - jak można wyciągnąć takie wnioski analizując jeden rok? Jak można mi za moje dane dać ostrzeżenie a samemu pisać takie bzdury?
Nie jesteś w stanie wywnioskować badając jeden rok nawet czy dany kraj się rozwija czy się nie rozwija. Dopiero analizując historie wielu lat można poczynić jakieś wnioski na ten temat.
No ale wiadomo - gdy ja podam jakieś niekompletne dane, które dowodzą, że mam rację - to Zefciu mi da ostrzeżenie. Ale jak Zefciu analizuje to czy kraje mogą się rozwijać lub nie na podstawie analizy jednego roku - o to już jest pełen profesjonalizm. Pan moderator oczekuje
zefciu napisał(a):No. To teraz oczekuję, że EusMadeus będzie oddawał mi cześć boską, gdyż dokonałem czegoś, jego zdaniem, niemożliwego.
A ja jakbym coś jadł to bym napluł na monitor ze śmiechu z tej poważnej analizy.
Mi nie przeszkadza to, że robisz swoje analizy (śmiechu warte), czy uważasz, że nie ma różnicy czy do szpitala dojedziesz ferrari czy kia. Problem jest wówczas gdy wykorzystujesz pozycję moderatora aby mnie karać za moje zdanie. Nie muszę mieć racji, ale to, że Ty się z czymś nie zgadzasz nie oznacza, że Twoje analiza jest lepsza od mojej (w mojej ocenie jest po prostu śmieszniejsza).
Użytkownik otrzymał ostrzeżenie za ten post. Powod: Umieszczanie uwag do moderacji w złym dziale.