To forum używa ciasteczek.
To forum używa ciasteczek do przechowywania informacji o Twoim zalogowaniu jeśli jesteś zarejestrowanym użytkownikiem, albo o ostatniej wizycie jeśli nie jesteś. Ciasteczka są małymi plikami tekstowymi przechowywanymi na Twoim komputerze; ciasteczka ustawiane przez to forum mogą być wykorzystywane wyłącznie przez nie i nie stanowią zagrożenia bezpieczeństwa. Ciasteczka na tym forum śledzą również przeczytane przez Ciebie tematy i kiedy ostatnio je odwiedzałeś/odwiedzałaś. Proszę, potwierdź czy chcesz pozwolić na przechowywanie ciasteczek.

Niezależnie od Twojego wyboru, na Twoim komputerze zostanie ustawione ciasteczko aby nie wyświetlać Ci ponownie tego pytania. Będziesz mógł/mogła zmienić swój wybór w dowolnym momencie używając linka w stopce strony.

Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Nowy ład = inflacja i triumf demokracji
Osiris napisał(a): Brzmiało ono: skąd pomysł, że testy IQ mierzą inteligencję?

Po to zostały stworzone?

Osiris napisał(a): To głębokie. I mam teraz bić brawo? Ile mamy czekać na weryfikację, 50, 100 lat? No i najważniejsze - w jaki sposób doszedłeś do tak odkrywczego wniosku? Olśnienie?

Przecież już napisałem. 2 meneli spod sklepu ma w demokracji więcej do powiedzenia od 1 profesora.

Osiris napisał(a): To nie wniosek a pytanie. Ty rzucasz wątpliwymi tezami i oczekujesz hołdu, że coś takiego wpadło ci do głowy.

Nie oczekuję hołdu, wiem, że większość się ze mną nie zgodzi. Dla mnie to jest normalne.

żeniec napisał(a): Akurat 5% z 24000 to dokładnie 1200. Jak to działa z inflacją?

Przecież napisałem, że 5% z 24tyś to 1200. A inflacja jest przez cały rok. Jak dziś mam 24tyś to nie znaczy, że jutro kupię towary bądź usługi za 22,8tyś. Tylko, że po roku będzie taka wartość mojego pieniądza. Pieniądz psuje się przez cały rok.

żeniec napisał(a): Będzie jakaś walidacja tego pomysłu, czy będziesz tak powtarzał to w każdym wątku bezmyślnie?

A czego oczekujesz?

żeniec napisał(a): Objawienie Pańskie nastąpiło i koniec. A jakieś argumenty? Jak to nastąpi i dlaczego? Jakiś mechanizm upadku demokracji? Nic? W strzelaniu z biodra tezami z dupy nie ma nic błyskotliwego.

Uważam, że politycy będą robić to co chce większość. Moim zdaniem większość jest głupia. Kiedyś to pierdolnie. Nie mam możliwości aby to co uważam udowodnić.
Odpowiedz

Wiadomości w tym wątku
RE: Nowy ład = inflacja i triumf demokracji - przez EusMadeus - 23.05.2021, 14:12
RE: Nowy ład = inflacja i triumf demokracji - przez zefciu - 23.05.2021, 15:11
RE: Nowy ład = inflacja i triumf demokracji - przez zefciu - 23.05.2021, 15:51
RE: Nowy ład = inflacja i triumf demokracji - przez zefciu - 23.05.2021, 19:58
RE: Nowy ład = inflacja i triumf demokracji - przez zefciu - 24.05.2021, 08:58
RE: Nowy ład = inflacja i triumf demokracji - przez zefciu - 24.05.2021, 10:23
RE: Nowy ład = inflacja i triumf demokracji - przez zefciu - 26.05.2021, 14:06
RE: Nowy ład = inflacja i triumf demokracji - przez zefciu - 01.06.2021, 12:12
RE: Nowy ład = inflacja i triumf demokracji - przez zefciu - 02.06.2021, 09:42
RE: Nowy ład = inflacja i triumf demokracji - przez zefciu - 03.06.2021, 16:19
RE: Nowy ład = inflacja i triumf demokracji - przez zefciu - 04.06.2021, 12:22
RE: Nowy ład = inflacja i triumf demokracji - przez zefciu - 05.06.2021, 08:38
RE: Nowy ład = inflacja i triumf demokracji - przez zefciu - 15.06.2021, 12:09