https://businessinsider.com.pl/lifestyle...eo/hl70c3x
Ociec mój na takich grał przez ponad 20 lat. Dobrze, że się wymiksował z tego parę lat temu. Tak to by pewnie utkwił w jakimś koronawirusowym pływającym więzieniu, które żaden kraj nie zechce przyjąć do portu.
Szkoda mi tych statków. Nie lubię marnotrawstwa i niszczenia tego co dobre.
Cytat:Po stracie ponad 14,7 mld zł w drugim kwartale 2020 r. firma Carnival Cruise Line uznała, że bardziej opłaca się sprzedać swoje stare statki na części niż próbować je zachować. Aliaga będzie ostatnim przystankiem dla statków firmy Carnival: Inspiration, Imagination i Fantasy.
Emre Aras, kierownik projektu, Avşar Gemi Söküm: Statki, które widzicie za mną, mogłyby pływać jeszcze 5-10 lat. Ich właściciele nie mieli wystarczająco wielu klientów, więc przysłali je tutaj.
Ociec mój na takich grał przez ponad 20 lat. Dobrze, że się wymiksował z tego parę lat temu. Tak to by pewnie utkwił w jakimś koronawirusowym pływającym więzieniu, które żaden kraj nie zechce przyjąć do portu.
Szkoda mi tych statków. Nie lubię marnotrawstwa i niszczenia tego co dobre.
---
Najpewniejszą oznaką pogodnej duszy jest zdolność śmiania się z samego siebie. Większości ludzi taki śmiech sprawia ból.
Nietzsche
Nietzsche
---
Polska trwa i trwa mać
Polska trwa i trwa mać