(09.06.2021, 12:35)zefciu napisał(a):Ty jesteś podły. Ty spowodowaleś, że tak o Tobie myślę. Dlaczego mnie gnębisz?(09.06.2021, 12:11)geranium napisał(a): Dzwonileś?Do Twojego nie. Ale miałem w czasie pandemii kontakt z lekarzami. Utrudniony, ale jest.
Cytat:Ja tak. Brak odbioru przez Pięć dni.To zmień lekarza. Albo dzwoń na recepcję do przychodni, a nie na prywatny.
Cytat:Za komuny inne kościoły niż katolickie chętnie współpracowały z władzą. Szczególnie SJ. Do dziś są bardzo zdyscyplinowani. Co może być pozytywne a niestety też negatywne.Mój mąż pochodzi z rodziny SJ. Znam sprawy z autopsji. Ty może też chcesz się przypodobać władzy? Po Twoim stosunku do tych problemów mogę tylko domniemywać, ze jesteś dzisiaj w uprzywilejowanej grupie. Chcesz w niej pozostać. Rozumiem dlaczego gnębisz ludzi.Jest to dosyć podłe – wiedząc, że jakiś mod nie zwykł rzucać ostrzeżeń za ad personam pod swoim adresem pisać takie rzeczy. Ale taka już strategia tchórza – bić tych, którzy, wiadomo że nie oddadzą. Gdybyś napisała to do kogokolwiek innego, miałabyś już urlop.
Nim mi daleś ostrzeżenie nie bylo żadnego ad personam. Po prostu uznaleś, że mam tak myśleć o koronowirusie jak Ty. I polska władza. Stad moje skojarzenie.
O co Tobie chodzi? Nie znasz realiów a masz już rozwiązania. U nas nie ma zadnych recepcji.
Po orostu uwazasz, ze wszystko jest cacy, czym wpisujesz się w propagandę sukcesu jak za Gierka.tylko ja Gierka przeżyłam , Ty pewnie nie.
Przestań pouczać na podstawie swoich doświadczeń. U nas nie da sie zmienić lekarza.
Do kogo mam pisać? Nie znam tu żadnych modow. Pamietam tylko sofeicza, ktory też wspiera poczynania wladzy.
To chyba dobrze, że piszę bezpośrednio do Ciebie.
Po prostu tak Ciebie odbieram. Nie chcesz się narażać cenzurze, wspierasz ta urawniłowkę szczepienną. Jak tak musisz to trudno.
Wiem, że nie chcesz mnie na tym forum.
Tylko nie rozumiem Twojej motywacji.
To jest jakieś dziwne.
W przychodni podano 5 numerów na zaden z nich przez kilka dni nie mogłam się dodzwonić. A nawet gdy niby już połączyłam się ktoś rzucił telefon.
Dzwoniłam nie tylko w sprawie mamy ale i swojej. Widać, ze kompletnie brak Tobie empatii i nie wiesz co się dzieje w Polsce.
Tak jest wygodniej. Można też sobie popouczać.
I powstawiać minusy. Nie zapytaleś czy mozesz mi jakoś pomóc.
(09.06.2021, 13:12)bert04 napisał(a):Nie znam historii zefcia. Dzisiaj widać nie jest pod prąd.(09.06.2021, 12:35)zefciu napisał(a): Jest to dosyć podłe – wiedząc, że jakiś mod nie zwykł rzucać ostrzeżeń za ad personam pod swoim adresem pisać takie rzeczy. Ale taka już strategia tchórza – bić tych, którzy, wiadomo że nie oddadzą. Gdybyś napisała to do kogokolwiek innego, miałabyś już urlop.
Nie tylko podłe ale i głupie, znając Twoją historię. Zefciu, religijny nonkonformista, nigdy w tym Kościele, co mągłby być podejrzany o konszachty z władzą, zawsze pod prąd.