znaLezczyni napisał(a): geraniumLudzie zaszczepieni też chorują. Zalecenie jest aby nawet osoby szczepione nosiły maski. Wchodzimy w chory świat . Dobrze, ze przeciętny obywatel się buntuje. Po prostu poddalas się propagandzie i chcesz aby wszyscy mysleli tak jak Ty.
Cytat:Nikomu nie dałam minusa. Zauważ. Wydaje mi się, że to minusowanie nie jest ok.
Ja zauważam, 13.04. dałaś mi minus za post w temacie Seriale, uzasadnienie brzmiało: promujesz seriale, które w Polsce są nieczęsto oglądane
Kretyński minus, kretyńskie uzasadnienie, tak uważam. Ale miałaś prawo i fantazję, to dałaś. A teraz sama płaczesz, że dostajesz minusy za pisanie głupot i zamiast skończyć z głupotami, chcesz, żeby ci wyłączyć reputację.
Odrobina konsekwencji przydałaby ci się.
Wracając do tematu, też chciałabym, żeby niezaszczepione z własnego wyboru osoby musiały ponieść konsekwencje i zostać odizolowane na ile się da od reszty (zakaz korzystania z transportu publicznego, noszenie masek nawet po zniesieniu nakazu, zakaz posyłania dzieci do szkoły, zakaz wyjeżdżania poza własne województwo). Alternatywą dla tego byłby powszechny nakaz szczepień.
Gdzie wolność??
Dalam Tobie minusa bo nie bylo pozytywnej Twojej odopwiedzi na film struktura kryształu.
Wy mlodzi juz nie doceniacie filmu z casow PRL. I nas sekujecie
Zeniec. Pewnie, że nie jestem antyszczepem. A Ty jestes sadystą forumowym?