10.06.2021, 16:49
(10.06.2021, 16:40)freeman napisał(a): Jak wytłumaczyć to, że w promowaniu szczepień rządzący posługują się m.in. kłamstwem i nakazują podwładnym owo kłamstwo rozpowszechniać, np. w stwierdzeniu, że szczepionka chroni przed zachorowaniem na COVID?Jak nie chroni, jak chroni? Znacznie zmniejsza ryzyko rozwinięcia się infekcji i ciężkiego przebiegu.
(10.06.2021, 16:40)freeman napisał(a): Dlaczego szczepiący się podpisują dokument, w którym nie jest napisane że przyjmują szczepionkę i w którym zrzekają się prawa do odszkodowań?Ja nic takiego nie podpisywałem i nie podpisywał nikt w punkcie, w którym się szczepiłem.
(10.06.2021, 16:40)freeman napisał(a): Kiedy pewna osoba po przyjęciu drugiej dawki zaczęła niepokojąco chudnąć, lekarze nie potrafili stwierdzić jaki jest tego powód, natomiast kiedy pomyślała o odszkodowaniu, prawnik zwrócił jej uwagę, że to co podpisała nie daje jej żadnych szans na realizację roszczeń."Ciotka znajomego szwagra synowej teścia kuzynki coś tam coś tam". Kto i co dokładnie powiedział? Co to za tajemniczy dokument, w którym się zrzekasz praw do odszkodowania?
Ostatnio jedna z klientek przyznała, że ma w rodzinie wirusologa na eksponowanym stanowisku i stanowczo odradził jej szczepienie eksperymentalnym preparatem, zwanym szczepionką.